Aktywne Wpisy
dead_king +39
Halabanacha +4
#!$%@? ja nie wytrzymam. Jestem z partnerka od 6 lat w związku planujemy ślub od roku, a za miesiąc go bedziemy brali. Wczoraj byliśmy u mojego swiadka bo miał rocznicę ślubu i oglądaliśmy film z jego wesela. Mają taką tradycje więc go ogladaja co roku, ja już kilka razy widziałem, ale nigdy z przyszla żoną bo nie bylo okazji, dla mnie ten film to żadna nowość. Na tym weselu byłem z inną
Matka Pawła Sz. znalazła w ogrodzie martwą, okaleczoną kurą. Gdy szukała wyjaśnienia tej sprawy, znalazła spodnie swojego syna, a na nich ślady kurzych odchodów i pióra. Matka już od roku podejrzewała syna o zoofilię. Teraz zebrane dowody skłoniły ją do wezwaniapolicji.
Sąd rejonowy w Nowym Targu przed wydaniem wyroku poprosił o opinie biegłych, którzy musieli sprawdzić, czy oskarżony jest w pełni władz umysłowych. Gdy biegli orzekli, że owszem, Paweł Sz. jest poczytalny, można było już wydać wyrok. Tysiąc złotych grzywny na rzecz Krakowskiego towarzystwa Opieki nad Zwierzętami i 10 miesięcy więzienia w zawieszeniu na dwa lata.
To bardzo typowa kara, jaką polskie sądy często orzekają dla gwałcicieli kobiet. To zresztą jedna z przyczyn, dla których kobiety coraz częściej decydują się nie zgłaszać gwałtu na policję. Podczas przesłuchań nierzadko słyszą oskarżenia ze strony przesł#!$%@?ących. Traktowane są czasem jako prowokatorki.
Komentarz usunięty przez autora