Wpis z mikrobloga

@ciulus #!$%@? ogarnij sie, nie wiem czy dam rade Ci jakos przemowic do rozsadku ale chyba miesiac czy dwa temu wziales pierwsza paczke thio a teraz mak, idziesz w to coraz glebiej i szkoda by bylo gdybys pewnego dnia obudzil sie martwy, bo widze ze jednak chcesz zyc, narkotyki a zwlaszcza opio to nie zabawki, bedziesz dalej cpal ze wzgledu na problemy to problemy dalej beda znikac tylko na chwile, moze warto przemyslec wszystko, zadac sb pytanie dlaczego zyjesz tak a nie inaczej, wyciagnac wnioski i zmienic swoje zycie?
Echhhhhh
#narkotykizawszespoko
  • 23
  • Odpowiedz
@qwertty321: Moja wątroba przerobiła już trochę opio w swoim życiu, z brownem włącznie, a więc mam już wyrobione pewne zdanie na temat uzależnienia od opio.
Jestem zdania, że jeżeli ktoś jest w miarę ogarnięty i potrafi pod wpływem swoich substancji pójść do pracy i zarabiać pieniążki, nie zamieszka pod mostem i podaje sobie narkotyki w sposób higieniczny i nie ma #!$%@? na swoje zdrowie...
Jeżeli mimo tego wciąż nie widzi
  • Odpowiedz
@qwertty321: Nie no, thio to raczej nie winna zabawka. Oczywiscie - To opioid, wiec jest w #!$%@? uzalezniajacy, ale bez przesady. Ostrzegalem go przed makiem, bo to nie zabawa. Trafi sie raz 10, a raz 100mg morfiny. Jak dostanie OD [oczywiscie nikomu tego nie życze!] i zapomni jak sie oddycha na chwile to raczej juz sie tego nie dotknie.
  • Odpowiedz