Aktywne Wpisy
Piospi +419
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Itslilianka +76
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
to mogę podlączyć do niego dwa monitory i będzie to działało ?
W sensie wiem ze tylko sprzęt z górnej pułki obsłuży 3 monitory i nie wiem jak komputer zareaguje na wbudowany czy po podłączeniu dwóch monitorów wyłączy ten wbudowany i będą bez problemu dwa monitory śmigać ?
Proszę o poradę
#komputery #laptopy #informatyka
grafika integra intel hd 4400 i dedyk readon r7 220
@Wielobitowiec:
chce nie posiadając monitorów wybrać takie które mi pasują
wiem ze max dla mnie to 1920 na 1080 bo wyzej nie obsluzy