Aktywne Wpisy
vieniasn +311
kot mi wbiegł pod koła i chłop z tyłu prawie wjechał mi w tyl i trąbił z minutę
kilka lat temu pies mi wybiegł na drogę to chłop za mną się ratował żeby nie wjechać we mnie to wjechał w krawężnik rozwalając auto
CZY LUDZIE MOGĄ SIĘ WRESZCIE NAUCZYĆ ŻE NIE JEŹDZI SIE KOMUŚ NA DUPIE BO WTEDY I TAK NIE JEDZIE SIĘ SZYBCIEJ
kilka lat temu pies mi wybiegł na drogę to chłop za mną się ratował żeby nie wjechać we mnie to wjechał w krawężnik rozwalając auto
CZY LUDZIE MOGĄ SIĘ WRESZCIE NAUCZYĆ ŻE NIE JEŹDZI SIE KOMUŚ NA DUPIE BO WTEDY I TAK NIE JEDZIE SIĘ SZYBCIEJ
Neobychno +175
Przesłuchałem wywiad z Zajaczkowską w podcaście Żurnalisty i muszę przyznać, że się zdziwiłem.
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy
Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka?
Ona jeszcze jeszcze bardziej głupia i nijaka niż myślałem. Mimo tylu lat w branży i mediach, składanie zdań, sposób wypowiedzi, zasób słów jak ktoś w 3 kl gim.
Cytat z Ewy
Zurnalista: Jak wygląda Polityka od środka?
Otóż nadchodzi sobota, a co za tym idzie piękna tradycja piwa w Krakowie!
Kolejne co nadchodzi, to oczywiście nowy rok akademicki!
Zapraszamy wszystkich nowy ludzi w Krakowie, którzy nie mają jeszcze znajomych. Liczba znajomych się nie zmieni, ale za to napijecie się alkoholu!
A więc sobota, godzina 20:00. Tym razem Róg Brackiej i Reformackiej. Jutro będę tam robił rezerwację.
Do zobaczenia!
#krakowpiwo #vegekrakowpiwo
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Komentarz usunięty przez moderatora
@SunnO: Chyba tak, bo @OSH1980 był z nami i pił jakieś bezalkoholowe. ;)
Nareszcie tam xD
Prawdopodobnie do zobaczenia ludzie z internetu! <3
Wyjaśniałam to na ostatnim piwie, mam trzy osobowości XD Ciężka przypadłość, a tu szkalujo :c