Aktywne Wpisy
trebeter +239
Ktore_to_juz_konto +315
Idol lewarów oszołomem? Stare, znałem.
Co ma w ogóle jedno do drugiego? Titan próbował nielegalnie przemycić ludzi do Atlantydy?
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #4konserwy #konfederacja
Co ma w ogóle jedno do drugiego? Titan próbował nielegalnie przemycić ludzi do Atlantydy?
#bekazlewactwa #bekaztwitterowychjulek #4konserwy #konfederacja
chciałem wczoraj zrobić solo machampa (mam ekipę 3x mew2 i 3x espeon) i za cholerę się nie dało. Robiłem 3 podejścia i za każdym razem zabrakło mi czasu i zbite wszytkie poki.
Machampy solowałem już nie raz, i zawsze zostawało mi ze 30 sekund zapasu i żywy pokemon.
#pokemongo
Jakie ataki i jakie CP tych M2 i Espeonów?
m2 CP każdy pomiędzy 3100-3200, espeony jeden 2800 a pozostałe ponad 2600
nie miał boosta bo aż z ciekawości sprawdzałem jak mu nie dałem rady za 1 razem.
Atak miał dynamic punch.
Spotkałem dzisiaj kumpla i mówił że też ma z nimi teraz problemy, może przy okazji wejścia m2 na raidy zmniejszyli mu atak albo coś zmajstrowali przy wszystkich bosach na raidach.
Trudno, najwyżej wzmocnię wszystkich
6 Espeonemi C/FS z CP 2600+ bez problemu da radę zrobić każdego Machampa bez względu na atak i pogodę.
albo nałapię sobie nowych m2 i zorbię typowo psychiczne.
W sumie to coś może być "na rzeczy" i to jakiś ultra rzadki bug.
Pamiętam jedną sytuację z solowaniem Gengara. Zawsze robiłem go bez żadnego problemu ze sporym zapasem czasu. Jeden raz było inaczej. Ot normalnie zaczynam bić, a on jednym Shadow Ballem ubija Espeona 2,8 CP z pełnym paskiem życia. Oczywiście nie dałem rady, myślę pewnie taki mocny bo pogoda, ale sprawdzam i jest neutralna.
@kolega_z_sasiedztwa: najtrudniejszy atak. Ostatnio sie nameczylem chwile majac m2 3600 m2 3400 i espeony ok 2800 2700 2700 i 2600. Boost pogodowy ofc. Jak nie ma polaczenia DP i pogody to ogolnie latwizna ( ͡° ͜ʖ ͡°)