@lakukaracza_: CO CI PRZESZKADZAJĄ KATOLICY, ONI TYLKO W DOMU SIEDZĄ I SIĘ MODLĄ, TY CHORY Z NIENAWIŚCI GIMBOATEISTO!!oneone!!!one! ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@KiraQueen: TO NUE JEST HOMOFOBIA TO JEET NORMALNOSC BO MI SIE WYDAJE ZE DZIECI ZE ZWIAZJOW HOMO BEDA HOMO (ALE NIE ZAUWAZYLEM, ZE WSZYSCY HOMOSEKSUALISCI SA Z RODZIN HETERO UPS)
@KiraQueen Sformułowanie "publiczne okazywanie sposobu życia " jest nie ostre. Wiec nie wiem co autor miał na myśli. Pewne sposoby okazywania stylu życia mogłoby być irytujące nawet jak by to dotyczył osób hetero.
@Variv: Jak dla mnie znaczy to mniej więcej całowanie się chłopaka z chłopakiem, chodzenie za ręce, przytulanie się i inne tego typu.
@KiraQueen Raczej istotne co autor miał na myśli. Równie dobrze mógł miec na myśl seks, a zdrugiej strony założenie koszulki z tęczowa flaga. Nie lubię tak nie ostrych pytań bo tak naprawdę nie wiadomość o co się pyta.
Jeśli przeczytas, całość, w co wątpię, to zauważysz, że ilość respondentów z negatywnym nastawieniem do homoseksualizmu, powoli, ale nieprzerwanie maleje, a ilość osób otwartych rośnie.
No, ale hui z tym, #!$%@?ć Polaków, katoli, homofobów piedrolonych! Wszyscy do twierdzy, bo oblężenie się zaczyna! Katotaliban nas krzyżuje!
@KiraQueen: Tak, uważam, że jesteśmy tolerancyjnym narodem, z tym że nie dajemy sobie wchodzić na głowę mniejszościom. Uważam też, że wśród chrześcijan jest najwięcej osób tolerancyjnych.
I poprzez tolerancję mam na myśli to, co ona znaczy. My tolerujemy. Nie mamy wywalone.
@husspol: Jesteśmy tolerancyjni, bo nie damy możliwości zwarcia małżeństwa homo XDD Nie zauważyłem żeby konserwy czy katolicy, byli bardziej tolerancyjni XD
Uważam też, że wśród chrześcijan jest najwięcej osób tolerancyjnych.
@husspol: Chrześcijaństwo jest religią u podstaw zbudowaną na zakłamaniu i nietolerancji, więc z definicji typowy chrześcijanin jest ślepym zaściankowcem.
Problem nietolerancji występuje wtedy, kiedy ktoś każe mi czuć inaczej, akceptować jego punkt widzenia, kiedy odbiera mi prawo do wyrażania swojego zdania.
@husspol: Nikt ci nie każe czuć inaczej i akceptować cudzego punktu widzenia. To ty chcesz narzucać innym swoje
Tak, uważam, że jesteśmy tolerancyjnym narodem, z tym że nie dajemy sobie wchodzić na głowę mniejszościom. Uważam też, że wśród chrześcijan jest najwięcej osób tolerancyjnych.
@husspol: nie możesz tolerować czegoś, co w domenie publicznej NIE istnieje, bo jest nielegalne.
"Nie mam nic do murzynów, pod warunkiem, że ich nie widzę, nie spotykam, a ich obecność w Polsce jest nielegalna... "
Jak tam niebo nad Ukraina już czyste? F-16 wygrały wojnę? Nawet do linii frontu ich nie wyślą bo szybciej by spadały od Su-57 niż by zdążyli dostarczyć następne #ukraina #rosja
Prawaki/katole boją się że się zarażą od patrzenia, bo w końcu homoseksualizm
to straszna choroba i można go leczyć (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
https://www.cbos.pl/SPISKOM.POL/2013/K_024_13.PDF
@KiraQueen Raczej istotne co autor miał na myśli. Równie dobrze mógł miec na myśl seks, a zdrugiej strony założenie koszulki z tęczowa flaga. Nie lubię tak nie ostrych pytań bo tak naprawdę nie wiadomość o co się pyta.
http://wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/565189,cbos-ponad-polowa-polakow-traktuje-homoseksualizm-jako-odstepstwo-od-normy.html
Jeśli przeczytas, całość, w co wątpię, to zauważysz, że ilość respondentów z negatywnym nastawieniem do homoseksualizmu, powoli, ale nieprzerwanie maleje, a ilość osób otwartych rośnie.
No, ale hui z tym, #!$%@?ć Polaków, katoli, homofobów piedrolonych! Wszyscy do twierdzy, bo oblężenie się zaczyna! Katotaliban nas krzyżuje!
Rośnie i dobrze, ale Polska nie jest nadal krajem tolerancyjnym.
@KiraQueen: Tak, uważam, że jesteśmy tolerancyjnym narodem, z tym że nie dajemy sobie wchodzić na głowę mniejszościom. Uważam też, że wśród chrześcijan jest najwięcej osób tolerancyjnych.
I poprzez tolerancję mam na myśli to, co ona znaczy. My tolerujemy. Nie mamy wywalone.
Nie zauważyłem żeby konserwy czy katolicy, byli bardziej tolerancyjni XD
@husspol: Chrześcijaństwo jest religią u podstaw zbudowaną na zakłamaniu i nietolerancji, więc z definicji typowy chrześcijanin jest ślepym zaściankowcem.
@husspol: Nikt ci nie każe czuć inaczej i akceptować cudzego punktu widzenia. To ty chcesz narzucać innym swoje
http://m.spiegel.de/international/europe/eu-survey-shows-widespread-homophobia-in-europe-a-900505.html
@husspol: nie możesz tolerować czegoś, co w domenie publicznej NIE istnieje, bo jest nielegalne.
"Nie mam nic do murzynów, pod warunkiem, że ich nie widzę, nie spotykam, a ich obecność w Polsce jest nielegalna... "
To jakiś wyższy poziom gwałtu na logice