Wpis z mikrobloga

@Slay72: ładnie. A jakbyś miał porównać do Monarcha? Duża różnica jakościowa? Ludzie mnie ostrzegali przed Fryderykiem Wielkim, ale on przy Monarchu to jest cacko naprawdę. Poza camo to tam nic nie ma ciekawego. :P
@system_shock: powiem tak, z tej linii jak na razie najlepiej grało mi się T7. Monarchem grało mi się nieźle -ale nieco gorzej niż t7. Wszystko to pewnie subiektywne odczucia, bo t7 ma inne losowania, t8 niestety inne. T9 na pewno ma mocniejsze działa niż T8 i lepiej podpalające a także większy zasięg, co nie jest bez znaczenia, ale ... no właśnie, tutaj już praktycznie nie ma losowań top tier. A nawet
@Slay72: Potwierdzam co pisze Slay72, Lion teoretycznie powinien być OMFG dobre camo jak na BB ale jakoś strasznie łatwo w niego wchodzi nowe japońskie DD po prostu go zjadają, już nie wspomnę o krążkach a jak jeszcze dorwie cię T10 spamerska jakaś to właściwie patrzysz jak znikasz. Ja mam tego samego kapitana co na Belfaście z IFHE i to widzę że troszkę pomaga bo strzelasz w cokolwiek i właściwie z HE