Aktywne Wpisy
Potifara +28
„Nie, ale tak szczerze, to Wiewiór ma rację. W momencie kiedy powiesz — zdradzałeś dziewczynę — nie atakujesz dziewczyny, atakujesz gościa, o którym to mówisz" - Rafał „Takefun" Górniak w trakcie dzisiejszego programu federacji FAME podczas swojej transmisji na żywo.
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
Przypominam, że Maksymilian Wiewiórka kilka miesięcy temu nazwał Amadeusza Roślika alfonsem, a następnie dodał, że zdradził swoją byłą już partnerkę i zarazem matkę dziecka.
Rafale, rozumiem, że zdanie matury po kilku próbach
falden +9
Nazywanie ,,pisowskim'' kanału z Mellerem, Matczakiem, Tede, Wargą i Raczkiem to jakiś wyższy poziom odklejenia. xD
#kanalzero
#kanalzero
Na początku byłem zdziwiony, gdyż aplikacja zajmowała poniżej 40mb na dysku (czyli że jest idealna do systemów wbidowanych).
Zaś przy uploadzie około 1,5mbps można mieć 640x480 i 10fps+ (działał jak rakieta).
Do tego są tak niskie dropy że można spokojnie i bez obaw sterować robotem (jakieś 300ms jest między zbuforowaniem ramki a zdekodowaniem w sieci lokalnej; czyli że po LTE różnica jest znikoma przy pingu poniżej 50ms) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najciekawsze jest to że używana jest tutaj kompresja jpg, która nie należy do najwydajniejszych, ale za to do najszybszych, tak więc teraz będę musiał zrobić otwartą wersję.
Mam nadzieję że mój telefon uda się uratować i w końcu nagram filmik jak to działa (mam jeszcze drugi, w którym wystarczy wymienić tani digitalizer i zrobić roota).
@majsterV2: Ale za używanie jpeg do celów komercyjnych trzeba płacić nie małe pieniądze.
http://www.openjpeg.org/
@majsterV2: Ale sam temat ciekawy
Tak więc jest jescze sporo mocy w zapasie.