Wpis z mikrobloga

Mirki, wykonywałem dla klienta soft. Gość dostał co zamówił, po wykonaniu szaty graficznej wystawiłem fakturę, nie zapłacił. nadesłał e-mail że zapłaci za grafikę jak mu zrobię dodatkowe wszystkie rzeczy które będzie chciał. Użył zwrotu "Jedyna forma nacisku jaką mamy to nie opłacić fv na usługę która pan wykonał"

Jechać z nim do prokuratury - szantaż?
  • 163
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 265
@mika077: Ależ schowałem, system po 14 dniach został zablokowany. Ten miły Pan złożył na mnie zawiadomienie do prokuratury że mu zablokowałem system. Po 14 dniach kolejnych wyłączyłem całość, przeszedł już do konkurencji i tutaj wisienka na torcie - nie opłaconą grafikę sobie skopiował na nowy system. Poszło wezwanie odnośnie naruszeń praw autorskich i czekam na odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ależ schowałem, system po 14 dniach został zablokowany. Ten miły Pan złożył na mnie zawiadomienie do prokuratury że mu zablokowałem system. Po 14 dniach kolejnych wyłączyłem całość, przeszedł już do konkurencji i tutaj wisienka na torcie - nie opłaconą grafikę sobie skopiował na nowy system. Poszło wezwanie odnośnie naruszeń praw autorskich i czekam na odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Stivo75: oo #!$%@? co to za Janusz
  • Odpowiedz