@Stekso_: Mnie to serce boli jak takie rzeczy widzę. Ja sam ostatnio cisnę technikę po nocach u siebie na parkingu ale wsadziłem no name koła. No szkoda tak co chwila kupować tylko u mnie to pękają zanim się zedrą.
btw. Ty czasem dopiero co nie kupiłeś nowe koła i je tak drzesz? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Stekso_: Tak, oczywiście. Ja nie jestem sknerą bo nawet w rolki mam #!$%@? dużo pieniążków ale czytam twoje maratony, masz naprawdę dobre czasy bo 3 minutki i tego tam to szybciutko i te kółka zdzierasz? A potem jak na tym jeździć? 3X110 jak zerzniesz to co to za jazda? ( ͡°͜ʖ͡°)
@Stekso_: pamiętaj też, że w internecie dobrze sprzedają się wszelkie gleby i spotkania z ziemią, możesz się podzielić też nimi ( ͡º͜ʖ͡º) Pro, też bym tak chciał umić.
#rolki
btw. Ty czasem dopiero co nie kupiłeś nowe koła i je tak drzesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nauczysz mnie takiego powerslide'a, jak Cię ładnie poproszę?
@4x80: Rolki i koła są od tego żeby je używać i zużywać. Jak mi obecne UC starczą do końca roku, to będę zadowolony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Stekso_: Tak, oczywiście. Ja nie jestem sknerą bo nawet w rolki mam #!$%@? dużo pieniążków ale czytam twoje maratony, masz naprawdę dobre czasy bo 3 minutki i tego tam to szybciutko i te kółka zdzierasz? A potem jak na tym jeździć? 3X110 jak zerzniesz to co to za jazda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W sumienie nie
Tylko jedna noga, bo zawsze jedna bedzie lepsza
Pro, też bym tak chciał umić.