Wpis z mikrobloga

@rkore: Ten Twój skład raczej nie będzie tani na starcie, zwłaszcza obrońcy. Szybcy boczni i środkowi obrońcy będą w cenie, zwłaszcza w ligach typu Serie A, Lique 1, Bundesliga czy Premier League. Stwórz sobie jakiś starter z ligi portugalskiej czy tureckiej. Fajnych grajków masz również w egzotycznej lidze meksykańskiej.
@arko123: W sumie to należałoby zacząć temat od tego ile znaczy słowo "budżetowy". Ja z własnej obserwacji obstawiam że takie karty jak Jesus, Dalbert czy Karsdorp będą chodziły na starcie po 2500 coinsów minimum (co potwierdza historia cen z Futbina). Więc sama obrona składu @rkore może kosztować blisko 10000 coinsów.
@Tymczas0wy: ja w sumie patrzyłem na cenę na x1 i to gdzieś powinno się zmieścić w 7-8k, a cały skład w 15k. Na Ps4 nie powinno być drożej niż 20k za cały skład. Biorąc pod uwagę, że masz masę boostów na starcie, to po góra 15 meczach powinieneś być w stanie kupić taki skład, czyli raczej pasuje do budżetowego.
@Tymczas0wy wydaje mi się że podobna obrona startowałem w 18, jak będzie za drogo to jest kilka opcji bez pace'a które będą tańsze pewnie. Ceny mogą być inne niż dotychczas przez nagrody w Rivals.