Aktywne Wpisy
JavierDaY +30
Jak sobie radzicie z różowymi, które wiecznie chcą gdzieś latać, byliśmy w tym roku na urlopie 10 dni w turcji, planujemy w lipcu do włoch na 5 dni, a ta jeszcze mnie gdzieś chce wyciągnąć. Latanie samolotem to dla mnie najgorsze przeżycie, latam na lekach uspokajających, po których spie z dwie doby, bardziej męczę się, bo budzę się często i ciągle jestem w pół śnie. Tłumacze jej jak to wygląda, ze nie
krytyk1205 +40
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Dokument, który ujawniają „Wyborcza” i Radio ZET, jest jedyny w swoim rodzaju. Na pierwszy rzut oka to zwykła umowa między firmą zajmującą się budowaniem wsparcia w internecie a sztabem wyborczym kandydata PiS. Ale w umowie znalazł się nietypowy załącznik oznaczony jako „Zlecenie nr 2”. Przewiduje, że w okresie kampanii wyborczej wykonawca (warszawska firma o nazwie ELCHUPACABRA) stworzy miesięcznie 1 tys. „wątków tematycznych”, za każdy z nich otrzyma 20 zł, oraz zapewni im aktywność na poziomie 5 tys. „wpisów automatycznych” w miesiącu. Cena za jeden wpis to 2 zł.
#duda #bekazpisu #polityka
standardowo cena za pojedynczy trol komentarz w polskim internecie zaczyna się od 2 - 2,50 pln
@AliShaheedMuhammad: musieli dopłacać po 1,40 zł za tę dziurę w zębach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spere: daj źródło do cennika. poczytam sobie.
były wypowiedzi anonimowych politycznych, i marketingowych robiących szeptany pijar reklamowy dla korporacji
było też o tym 4 piętrowym budynku rosyjskich rządowych troli w Petersburgu
@Dzony_ze_suonca: najbardziej Dudzie pomógł Komorowski ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spere: xD
Polska firma stworzyła 40 000 unikalnych tożsamości internetowych
https://www.wykop.pl/link/4761441/polska-firma-stworzyla-40-000-unikalnych-tozsamosci-internetowych/