Wpis z mikrobloga

@krykoz: Czasem się coś przydało. Czemu #!$%@?? Gonią? Nawet za folder prywatny na hasło? Weź no kopsnij, tam możesz w opisie dać dyskretnie link ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak masz troche spoko jakości coś dobrego i świeżego to wspomnę, że z tych pellek od Ciebie czasem porobiłem milionowe viewsy na yt. PW jak nie chcesz tu wrzucać :P
@pijanypowietrzem. Chomikuj usuwało mi pliki i co jakiś czas miałem pismo od jakiegoś obsrańca o prawa autorskie, dlatego resztę co nie zablokowali sam usunąłem bo nie chciałem mieć problemów. Myślałem nawet nad zrobieniem takiego zrzeszenia producentów muzyki, co sobie podsyłamy acapelle i instrumentale do produkcji, jakaś lista tego co jest na płytach albo w necie jak ktoś wrzucił jakiś producent oraz tych diy, czyli zrobionych przeze mnie lub innych co bawili
@krykoz: lista bez sensu, tak jak wspomniałem jakiś dysk google albo konto na chomiku ale tylko pliki prywatne i login z hasłem w obiegu dla wtajemniczonych żeby mogli pobierać bez lipy i problemu z transferem ( ͡° ͜ʖ ͡°) gdyby każdy podrzucił coś od siebie to pewnie sporo by się uzbierało, sam mam troche acapellek bezpośrednio od raperów. Btw, jak masz jakąś listę tego co uzbierałeś to
@pijanypowietrzem. Lista niby bezsensu, ale łatwiej by było ogarnąć wszystko co jest oraz to czego nie da się mieć, bo ktoś próbował już zrobić ale nie wyszło, wiele razy w środku nocy się budziłem, odpalałem kompa i do rana kombinowałem.

Listy tego co mam nie mam, ale moge zobaczyć co mam na płytach, dam znać na priv