Wpis z mikrobloga

@odpad_biologiczmy: to tylko wyobrażenie, ludzie się przecież tak nie zachowują, a jeżeli zachowują, to znaczy, że obracasz się w płytkim towarzystwie ;]
edit: btw. kobiety zawsze wolą facetów, którzy są przystojni, dobrze zarabiają, robią coś ciekawego itp.
  • Odpowiedz
@Teec: Oczywiście, że ludzie się tak nie zachowują, ale spróbuj to komukolwiek tutaj wytłumaczyć. Ja nigdzie indziej w całym moim życiu nie znalazłem takiego skoncentrowania znawców kobiet w jednym miejscu niż na tagu #przegryw. Kto by pomyślał, biorąc pod uwagę to, co sami o sobie piszą.
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: Jaki Ty jesteś zabetonowany. Mam 183 cm wzrostu i nigdy nie miałem seksu na zawołanie. Nie wiem ile mam w tej durnej skali punktów na 10, bo uroda różna jest tak jak i gust. Opowiadasz brednie i tyle. Zrobiłeś sobie ze wzrostu wymówkę na wszystkie niepowodzenia i trzymasz się tego jak koala drzewa, bo inaczej cały Twój światopogląd by runął, bo podskórnie wyczuwasz, że wcale nie o wzrost tu chodzi.
  • Odpowiedz
  • 0
@Karawaniarz

A po drugie randki to nie pajacowanie tylko sposób na wzajemne poznanie się. Ale jak się jest dodatkowo złotówą i szkoda Ci 200 na kolację i lampkę wina, to miej pretensje do siebie.

Jak uważasz. Ja nie lubię chodzić na randki. I widzę że niektórym facetom laski same proponują seks bez żadnego spotykania się wczesniej. Ja muszę pajacować i mnie to boli.
  • Odpowiedz
@odpad_biologiczmy: Ty naprawdę ułożyłeś sobie taki plan, że spotkasz gdzieś na ulicy zupełnie obcą sobie kobietę, w pierwszych słowach po "dzień dobry" zaproponujesz jej seks (żeby uniknąć pajacowania) , ona oczywiście się zgodzi i dopiero taka dziewczyna będzie Ciebie warta? :))))
  • Odpowiedz
Ty naprawdę ułożyłeś sobie taki plan, że spotkasz gdzieś na ulicy zupełnie obcą sobie kobietę, w pierwszych słowach po "dzień dobry" zaproponujesz jej seks (żeby uniknąć pajacowania) , ona oczywiście się zgodzi i dopiero taka dziewczyna będzie Ciebie warta? :))))

@Karawaniarz: tinder
  • Odpowiedz