@Paula_pi jesteś tak gruba że nie mieścisz się w drzwiach @Atencyjna_Loszka zwijaj asfalt @SirKarson jesteś głupszy od mojego psa @Loudman turlaj dropsa @DuzeIksMaleDe twój oddech gniecie mi koszule @rOyalFRosT twoja mama nie ma dzieci @Subtelna_aluzja jesteś subtlena jak bezdomny na przystanku @Ponury_Kombajn pal gume @pfd3 twój stary robi salta do wanny @derswefg jesteś tak brzydki że omijają cię nawet hostessy z ulotkami @Pally zamknij uszy bo pszczoły szukają miodu @MiaudoBrzuch jesteś bystry
@ZnudzonyInternauta: TAK TYLKO CHCIAŁEM POWIEDZIEC RESZCIE OSOB KTORA ZAPLUSOWALA ZE TO BYLA EDYCJA NOCNA EXCLUSIVE, DZIEKUJE ZA UWAGE. PROSZE SIE ROZEJSC
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Atencyjna_Loszka zwijaj asfalt
@SirKarson jesteś głupszy od mojego psa
@Loudman turlaj dropsa
@DuzeIksMaleDe twój oddech gniecie mi koszule
@rOyalFRosT twoja mama nie ma dzieci
@Subtelna_aluzja jesteś subtlena jak bezdomny na przystanku
@Ponury_Kombajn pal gume
@pfd3 twój stary robi salta do wanny
@derswefg jesteś tak brzydki że omijają cię nawet hostessy z ulotkami
@Pally zamknij uszy bo pszczoły szukają miodu