korzystał ktoś z tego kasa.lux-reisen.com albo innego ukraińskiego przewoźnika? jego ceny to kosmos tzn zajebiście tanio z Katowic do Lwowa za 30złotych :o #lwow #ukraina #podrozujzwykopem
@Opipramoli_dihydrochloridum: jak chcesz jechać na budżecie to bardzo spoko, tylko flotę mają z lat 90. A i odradzam przekraczania granicy samochodem, dużo szybciej pieszo.
@Opipramoli_dihydrochloridum: jak nie masz żadnej ulgi(studencka itp.) na pociąg to ten autokar rzeczywiście jest o wiele tańszy, ale jak masz jakąś ulgę na pociąg to radze trochę dopłacić i w bardziej komfortowych warunkach pojechać do Lwowa (i szybciej)
@maxlord: fakt, zapomniałem o pkp. możliwe że bardziej komfortowo ale szybciej? z info na stronie pkp, wynika że jedzie się godzinę dłużej, od tego ukraińskiego busa. a pamiętasz może jeszcze ceny biletu na pociąg?
@Opipramoli_dihydrochloridum: nie jedź autobusem (jakimkolwiek, zwłaszcza ukraińskim), nie warto. Podjedź do Medyki przejdź piechotą i do Lwowa taksówką
@Opipramoli_dihydrochloridum: Znajomi pojechali autokarem z Lublina do Lwowa, mimo, że ich ostrzegałem, żeby tego nie robili. W drodze powrotnej wybrali pociąg. Jeden z przewoźników ukraińskich chyba trzyma jakiś poziom usług - Ecolines. Ja polecam wybrać się do Przemyśla i stamtąd pociągiem do Lwowa.
@Opipramoli_dihydrochloridum: bus prywatny w granicach 20 zł od osoby, chyba że chcesz zeby pojechał cały tylko z Tobą to koło 100, a taksówka zamówiona ze Lwowa w granicach 120-150 zł. Taki przejazd jest też szybszy od pociągu
albo innego ukraińskiego przewoźnika?
jego ceny to kosmos tzn zajebiście tanio
z Katowic do Lwowa za 30złotych :o
#lwow #ukraina #podrozujzwykopem
a pamiętasz może jeszcze ceny biletu na pociąg?