Aktywne Wpisy
Recydywa +155
Przedstawiam świeżo skończony projekt (więcej zdjęć w komentarzach)
Wallart przedstawiający mapę świata (poglądową!). Tło mapy to sosna w której fyfrezowałem ląd i zalałem czarnym epoxy. Następna warstwa to przezroczyste epoxy. Kontury lądów obrysowałem lekkim grawerem na przezroczystej warstwie żeby załamywały światło. Rama to w całości dąb z taśmą ledową. Mapa lekko wystaje z ramy przez co światło wpada przez brzeg przezroczytego epoxy.
Projekt jest właściwie skończy chociaż poprawiłbym nieco ustawienie ledów. Zawsze
Wallart przedstawiający mapę świata (poglądową!). Tło mapy to sosna w której fyfrezowałem ląd i zalałem czarnym epoxy. Następna warstwa to przezroczyste epoxy. Kontury lądów obrysowałem lekkim grawerem na przezroczystej warstwie żeby załamywały światło. Rama to w całości dąb z taśmą ledową. Mapa lekko wystaje z ramy przez co światło wpada przez brzeg przezroczytego epoxy.
Projekt jest właściwie skończy chociaż poprawiłbym nieco ustawienie ledów. Zawsze
Grooveer +1
Teraz afera, bo propaganda rosyjska grozi Polsce rakietami. A co mają milczeć jak Polska tak mocno pomaga Ukrainie? Opowiedzieliśmy się po której stronie jesteśmy i staliśmy się dla Rosji jawnie wrogami. Przecież to było oczywiste, że tak to się potoczy. Oczywiście nie mówię, że to co wybrała Polska jest złe tylko tłumaczę przyczyny zachowania propagandy rosyjskiej.
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link