Aktywne Wpisy
montezuma71 +23
Wykopki staly sie dokladnie tym z czego sie smiali.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Zarty z papieza byly sprokurowane wystawieniem na piedestał papieża polaka, forsowaniem jego "świętości" i absolutnym oburzeniem gdy ktoś tę świętość podważał, czy w prost- jajcował sobie z niego.
Dzis każdy mem o ukrainie czy ukraincach spotyka sie z oburzeniem godnym 50-letniej Grażyny z Pcimia, która obrusza sie na widok mema z zółtym ryjem. Daje to motor napędowy do coraz to większego trollowania fajnopolaków.
Mam 26 lat, skończyłem gównokierunek, mam doświadczenie w szeroko pojętym handlu. Sprzedawałem już usługi, ciuchy, elektronikę, nawet 2 mieszkania sprzedałem jako pośrednik.
Szukam poważnej pracy z możliwością rozwoju bo wciskania ludziom rzeczy, których nie chcą mam już dość.
Nie musi to być praca sprzedawcy, może być coś pokrewnego. Fizycznej pracy również się nie boję, jeśli wypłata będzie godziwa i będę mógł się czegoś nauczyć.
Generalnie zależy mi na normalnym, ludzkim podejściu bo męczą mnie korporacyjne procedury, z którymi użeram się od roku.
Taguję dla zasięgu #praca #pracbaza #kiciochpyta