Aktywne Wpisy

Lefty +43
co jest doktorku?
źródło: temp_file1045351061395090147
Pobierz
Odkąd tylko pamiętam nie lubiłam słodkich papryczek nadziewanych serem, ostre mogłam jeszcze zjeść, ale po słodkich to od razu odruch wymiotny. Pewnego dnia jednak, a był to 17 czerwca 2020 roku, miałam ogromną ochotę na owe papryczki i #!$%@?łam prawie całe dwa opakowania, w towarzystwie kanapki z szynką i keczupu. Następnego dnia chciałam spożyć dwie pozostałe papryczki, ale wszystko wróciło do normy i na sam ich widok miałam ochotę biec do kibla,

Hej mBank, mam problem.. Złożyłem wniosek przez internet o otwarcie konta dla młodych w promocji, w której do zgarnięcia jest 100zł. Kilka dni później udałem się do punktu stacjonarnego mBanku jakim jest mFinanse w celu podpisania umowy. Wasza konsultantka która tam pracowała poprosiła mnie, abym anulował dotychczasowy wniosek który miałem wypełniony i wystarczyło podpisać umowę, gdyż jak to powiedziała z takiej operacji ona nie będzie nic miała, a jeżeli to ona wypełni mi wniosek od nowa to będzie miała jakieś korzyści w pracy a ja nic nie stracę... Zapewniła, że wniosek będzie identyczny - czyli konto dla młodych w promocji 100zł oraz dopisanie mojego znajomego do polecenia - gdyż tak miałem w swoim wniosku. Z racji, że miałem chwilę czasu zgodziłem się na to i podpisałem umowę. Wczoraj na czacie online z waszym konsultantem przez internet dowiedziałem się, że konto które mi owa pani otworzyła nie bierze udziału w promocji, mimo jej zapewnień... Co w takiej sytuacji powinienem zrobić? Zostałem brzydko mówiąc oszukany przez waszą konsultantkę. Z dobrego serca zgodziłem się, aby ona też coś miała z otwarcia mi rachunku, a tu się okazuje, że w zamian za to moje konto nie bierze udziału w promocji.. Proszę o informacje co mogę zrobić z takim faktem. Posiadam emaile w których wyraźnie widać zaistniałą sytuację, wizytówkę owej pani również. Czy jest możliwość zamknięcia aktualnego rachunku i otworzenia nowego - w promocji, bądź przywrócenia mi możliwości wzięcia w niej udziału?
#mbank #banki
Nawet na stronie banku jak byk jest napisane to że trzeba przez neta a nie w placówce.
Powinieneś mieć w papierach regulamin promocji i że jesteś uczestnikiem.