Wpis z mikrobloga

I jak się pytam #neuropa - to jest według Was normalne? to jest to "nienarzucanie swojej orientacji"? Poszedłem z synem na mecz, niech młody łapie bakcyla sportowego, wybraliśmy ta słynna trybunę za bramka - lubię jak jest konkretny doping i fajna atmosfera, i nagle koło 60 minuty wszyscy zaczynają ściągać koszulki, ja w ogóle nie wiem o co chodzi, zakrywam synowi ręką oczy, żeby mu się przez gałki oczne nie wdarła do mózgu homopropaganda, bo jeszcze włączy mu się opcja homoseksualna i co wtedy zrobię? Odpycham jednego fana, który chciał zerwać ze mnie tshirt i staram się wyjść z sektoru bo zaczynam bać się o swój odbyt, wszyscy nagle jak jeden mąż zaczynają się chwytać za ramiona i tańcząc ocierając się ciałem o ciało spiewając piosenki - no czegoś takiego to się w życiu nie spodziewałem, jako prawicowiec i przeciwnik homoterroru nigdy więcej nie odwiedzę stadionu piłkarskiego - siedliska #lgbt

#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #heheszki #lgbt #homoseksualizm #pasta #rakcontent
saakaszi - I jak się pytam #neuropa - to jest według Was normalne? to jest to "nienar...

źródło: comment_gYdMA62tkRDEsu8KM8hDrhcDGI61CJY4.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
@saakaszi: a były tam odpalane race? to jest dopiero patologia

Zastanawiasz sie jak kibice wnosza race na stadion. Otoz juz mowie. Jade kiedys na mecz, parkuje sobie na parkingu pod Torwarem, patrze, a tu grupka lysych sebixow wypina tylko, a inni laduja tam ogromne ilosci rac. Wiekszosc z nich byla solidnie przecwelona w wiezieniu wiec powazne ilosci pirotechniki zostaly ukryte w odbytach wykletych. Pozniej dzieje sie rzecz nieprawdopodobna, jeden z gniazdowych
  • Odpowiedz
@saakaszi: czyli mowisz ze roznaglizowani faceci trzymajacy sie za rece i dracy japy to nie na paradach tylko meczach... Hmmmm... Czyzby ten straszny homoterror byl tylko tam gdzie widzi go psychoprawica?
  • Odpowiedz