@adam2a: o ile kojarze to jestes z Poznania a buldupisz o jakiś typów z Warszawy którzy licytują sie kto da wiecej. Swoją drogą nie dziwie sie tak ogromnej centralizacji, jesli ludzie z innych rejonów polski zyją kandydatami z wawy... sami sobie tą centralizację umacniamy.
Dla mnie jako krakusa jaki moze i obiecać kosmodrom zamiast pkin.
Brakujesz 6. linii. Twoje propozycja jest więc niepełna i mało przemyślana.
Właśnie, że genialna! Wizja niczym z Iphonem. Gdybym był kandydatem na prezydenta obiecalbym od razu dziesiąta linię metra. A że nie ma wcześniejszych? Kto by się tym przejmował ( ͡°͜ʖ͡°)
o ile kojarze to jestes z Poznania a buldupisz o jakiś typów z Warszawy którzy licytują sie kto da wiecej. Swoją drogą nie dziwie sie tak ogromnej centralizacji, jesli ludzie z innych rejonów polski zyją kandydatami z wawy... sami sobie tą centralizację umacniamy.
@gangsteris: Polska jest scentralizowana, ale nie widzę żadnego związku z tematem. Wybory Mera/Prezydenta największego miasta kraju budzą zainteresowanie wszędzie na świecie.
@adam2a: w takim razie jestem inny, bo mnie to w ogóle nie interesuję. Zresztą zainteresowanie to jedno a drugie to śledzenie tego z dokładnością każdego tweeta.
#polska #polityka #warszawa #bekazpisu #tysiacurojenniezaleznychmediow
Dla mnie jako krakusa jaki moze i obiecać kosmodrom zamiast pkin.
Właśnie, że genialna! Wizja niczym z Iphonem. Gdybym był kandydatem na prezydenta obiecalbym od razu dziesiąta linię metra. A że nie ma wcześniejszych? Kto by się tym przejmował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@koniecswiatajestbliski: Albo Windows 10 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@adam2a: jeżeli ja zostane prezydentem to wybuduje długo wyczekiwaną linię Szczecin Gocław- Warszawa Gocław.
ja oddam śląsk niemcom, a stolicą zrobię Węgorzewo!
@gangsteris: Polska jest scentralizowana, ale nie widzę żadnego związku z tematem. Wybory Mera/Prezydenta największego miasta kraju budzą zainteresowanie wszędzie na świecie.