Aktywne Wpisy
Mówcie co chcecie ale perspektywa dalszego ocieplania klimatu jest naprawdę niepokojąca. Wyobraźcie sobie, że za kolejne 20-30 lat w Afryce letnie temperatury sięgałyby po +55,60° C. Przecież to się prędzej czy później skończy jakąś naprawdę masową wędrówką ludów w kierunku Europy czy wojnami o wodę.
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
I żeby nie było - nie chce kolejnej gównoburzy o papierowe słomki, nie jestem ekoświrem.
Można długo dyskutować na temat wpływu człowieka na klimat, ale prawda
wykopowa_ona +48
Ja do Was po prośbie.
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
Mam koleżankę, która ma dziecko z porażeniem mózgowym. Młody jest w coraz gorszym stanie emocjonalnym i przegryza wszystkie koszulki jakie ma. Dziennie ich niszczy 2-3.
Młody nosi na ten moment koszulki rozmiar 116. Ja swoje po moim najmłodszym dzieciaku już jej oddałam i właśnie się kończą.Jak się zszyje, to młody dostaje amby - jakkolwiek się nie szyje to i tak go do szału doprowadza, bo ma problemy
#disenchantment
@Leshak: a co jest ciekawego w typowej nastolatce?
@Leshak: Czy ja wiem czy ciekawa? Krnąbrne, nieposłuszne, pyskate postacie w depresji, mające pociąg do alkoholu i używek to chyba już były, choćby Rick z R&M.
Tylko w jego wykonaniu jest to bardziej prawdopodobne i bardziej szczere, więc nawet na tej płaszczyźnie wygrywa.
@Scooterek: Jak już pisałem - zwykła nastolatka.
W sumie to taki wypok w pigułce. Atencjuszka, stulejarz i śmieszek.
Potem to już tylko chlanie i ćpanie bo "to fajne".
Nawet w Ricku było widać, że tak na serio go to niszczy i on sam o tym dobrze wie... :(
@Scooterek: jak wyżej - typowa nastolatka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Leshak: Bez obrazy, ale niczego nam tym nie wytłumaczyłeś, nie są to też jakiekolwiek mocne argumenty... XD
"Lubiem głównom bohaterke, bo jezd fajna."
Pewnie i tak obejrzę do końca, i drugi sezon pewnie też obejrzę ¯\_(ツ)_/¯
Swoją drogą, jeżeli nie oglądałeś to polecam Bojack Horseman. Dla mnie to mistrzostwo.