Aktywne Wpisy
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Jestem facetem po 30tce. Mam narzeczoną tez po 30tce z którą jestem od jakiś 8 lat, od 7 lat mieszkamy ze sobą. Zaczyna pojawiać się kwestia dzieci. Zawsze miałem w głowie, że chce mieć dzieci ale to "kiedyś", "nie teraz". No ale czas leci i różowa naciska, że to już pora. Wcześniej też miała takie podejście, że "kiedyś". Nawet bardzo pilnowała antykoncepcji i tak dalej. Ale jak widzę dzieci
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Blizz coś sknocił z niektórymi makro? Moje które używałem przez cały dodatek na wycastowanie jednego spella a następnie drugiego zaraz po nim przestało działać.
#showtooltip
/cast [talent:1/2] Felblade; Demon's Bite;
Dopiero teraz się zalogowałem na mojego DH od czasów Antorusa i wtedy jeszcze działało.
Tylko co cd Demon's Bite się odpala.
/cast Felblade
/cast Demon's Bite
i w tym demon's bite mi nie wchodzi ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Wcześniej nie było mi to potrzebne ale teraz z tym nowym rozstawieniem talentów chciałbym mieć też makro które rzuca felblade a gdy ono jest na cd to demons bite. Wiesz może jak coś takiego ustawić?
Sorka, że gitarę zawracam ale nigdy nie zgłębiałem się w robienie makro. :/
Komentarz usunięty przez autora
Czyli swoją zaawansowaną rotację zamkniętą w 3 przyciskach będę musiał rozszerzyć, no cóż. Dzięki wielkie za pomoc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)