Wpis z mikrobloga

@kshl: W społeczeństwie które w końcu wyjdzie poza ramy zaspokajania swoich potrzeb fizjologicznych, takie rzeczy nie będą potrzebne.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kshl: zaproponuj facetom zeby placili za cos innego, oh wait, to sie nie sprzeda. Poza tym ze swoja d moze robic co jej sie podoba, ty tez na tym chyba polega demokracja :) poza tym z wiekiem u kobiet ten problem mija, prawda, a meskie gusta pozostają takie same.
  • Odpowiedz
  • 0
@Variv: raczej mowi to bo jej glos dotrze do osob takich jak ty, mojego bys tak nie sluchał. Poza tym mozesz nie wspierac finansowo firm ktore dzieki niej zarabiają ,proste ¯_(ツ)

@WrzeCiOna Ale co z jej głosu jak liczą się czyny a nie słowa. A czyny są takie czy sama przykłada rękę do seksualizacji kobiet. Sama robi coś na co publicznie narzeka. To jest śmieszne.

Co do wspierania
  • Odpowiedz
  • 0
@Variv: raczej mowi to bo jej glos dotrze do osob takich jak ty, mojego bys tak nie sluchał. Poza tym mozesz nie wspierac finansowo firm ktore dzieki niej zarabiają ,proste ¯_(ツ)

@WrzeCiOna Ale co z jej głosu jak liczą się czyny a nie słowa. A czyny są takie czy sama przykłada rękę do seksualizacji kobiet. Sama robi coś na co publicznie narzeka. To jest śmieszne.

Co do wspierania
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kshl: nie wyzywaj... i nie wczuwaj sie mentalnie zbyt w swoj awatar, ( ͡° ͜ʖ ͡°)
skoro rozne dziwne opcje ostatnio "wstają z kolan" to kobiety tez nie muszą się nikogo pytac o zdanie. Poza tym oceniasz biznes ktory jest o kilka rzedow wiekszy niz u nas, i pewne procesy sa o pare lat przesuniete w czasie, ale i do nas dotrą. Myslisz ze u nas
  • Odpowiedz
Właśnie odwrotnie, normalnie powinna móc przyjść do pracy z tyłkiem na wierzchu i nikt nie powinien zwrócić na to uwagi.

@Halav: Może w ogóle powinniśmy chodzić do pracy w samych majtkach, pani w sklepie powinna na dzień dobry pokazywać klientowi język i powinniśmy kompletnie olać wszystkie normy społeczne? No spoko, możesz to sobie prywatnie robić, ale licz się z konsekwencjami. To tak jak z obywatelskim nieposłuszeństwem - osoba je popełniająca
  • Odpowiedz
@Shanny: Tylko że to nie ma żadnego obiektywnego uzasadnienia, 200 lat temu za kuszenie uważano odsłonięcie kostki u nogi. Dzisiaj Ty nazywasz tak wywijanie gołym tyłkiem. Trzeba tan okres przeboleć, za kilka pokoleń nagość nie będzie budziła takich sensacji jak dzisiaj. Jesteśmy już chyba na tyle cywilizowani by zdawać sobie sprawę z jej naturalnego charakteru. Będą oczywiście jeszcze długo prymitywne jednostki które nagość wiązać będą stricte z seksualnością.
  • Odpowiedz
prymitywne jednostki które nagość wiązać będą stricte z seksualnością

@Halav: A powiedz mi z czym wiązać taką nagość jak powyżej? Bo to nie jest Monica Bellucci, która rozbiera się w filmie dla sztuki. To jest nagość po prostu wulgarna i mająca na celu zbicie atencji. To jest własnie prymitywne spojrzenie na ludzkie ciało i kupczenie własnym ciałem.
  • Odpowiedz
@Shanny: No właśnie obie te nagości są tożsame nie należy je wiązać z niczym. To widz wartościuje odbiór, to kupczenie o którym piszesz jest wtórne, nie jest przyczyną tej nagości.
  • Odpowiedz