Aktywne Wpisy
marek-kalka +1
Nie rozumiem tego świata. Rosja zabija 3 cywili w ataku rakietowym. Potępienie całego świata, sankcje itd.
Izrael zabija 300 cywili w jedną noc - USA wysyła im broń, świat milczy xDDD
#niepopularnaopinia #ukraina #wojna
Izrael zabija 300 cywili w jedną noc - USA wysyła im broń, świat milczy xDDD
#niepopularnaopinia #ukraina #wojna
#rakcontent #samochody #lpg #heheszki
1. Starych gratów nie opłaca się przerabiać na LPG - cena instalacji przewyższy oszczędności
2. Diesle bardzo trudno przerobić
3. Niektórzy lubią się polansować i powywyższać, że mają na benzynę
4. Inni znów nasłuchali się bajek o utracie mocy, wypalających się zaworach, itp.
Ja to bym nawet Veyrona przerobił na LPG. Nawet gdyby miał jeździć przez to o 50km/h wolniej.
@musztym a inni mają bekę z większości rzeczy która ich otacza, co zrobisz (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@catsky ok, już chowam
@Greensie: to praktycznie to samo co napisałem, tylko jeden udaje, a drugi nie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@Greensie: po co, skoro w cenie przejechania 100km przez gównopassata 1.9 TDI możesz mieć sporo powyżej 200KM w normalnym, benzynowym silniku?
W Niemczech 2000euro zarobi, kupi wachę za 1.6eu.
A w Polsce? 4x tyle, jeszcze dojebią podatkami.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Greensie: bo nie dość, że oszczędzam to jeżdże na bardziej ekologicznym paliwie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
TANKUJĘ BEZOŁOWIOWĄ! JESTEM #!$%@? KIMŚ! JESTEM KIMŚ BIEDAKU! STAĆ MNIE!
@Greensie: Bo nie zawsze potrzebuję mieć 100% mocy (jadącna zakupy, stojąc w korku czy wioząc dzieci do szkoły), a przerobienie auta na gaz, nie wyklucza użytkowania go na benzynie.
Codzienne użytkowanie robisz na gazie. Potrzebujesz się pobawić, jeden klik, wskakujesz na bezołowiową i masz full mocy.