Wpis z mikrobloga

Wybieram się na polowanie!( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dzisiaj dostawa w osiedlowym lumpie. Korzystając z tego że jestem na urlopie, zamierzam pojawić się tam jeszcze przed otwarciem, żeby w ogóle objąć jakąś sensowną pozycję w tej bitwie. Mam nadzieję wrócić do domu cała i zdrowa, ale i tak trzymajcie kciuki, żeby mnie grażynki nie zgniotły ( )
#zakupy #rozowemirko
  • 25
@emilkos8: też dzisiaj byłam na lumpach ( ͡° ͜ʖ ͡°) jednak tam, gdzie była nowa dostawa znalazłam tylko dwie rzeczy, bo nie miałam dzisiaj humoru na wojny z Grażynami, a potem poszłam do innego, gdzie jest dzisiaj wszystko -70% i ogromną siatę ciuchów kupiłam za 20 zł, w tym boska kurtka Diesel, bez żadnych kolejek. ( ʖ̯) POLECAM TEN STYL ŻYCIA
ale u lekarza rodzinnego jestem półtorej godziny przed czasem i dzięki temu jestem pierwszy w kolejce.

@raban321: czasem wystarczy przyjść o 11, czasem o 14 i nikogo nie ma (zakładając że lekarz siedzi 7-15). Rano siedzieć półtora godziny żeby wejść pierwszym, czy przyjść o 8, żeby czekać półtora godziny też tylko w kolejce mija się z celem
i nikogo nie ma

@dzek: Ale to zalozenie jest dosc odwazne - zdaje mi sie, ze do tego lekarza zawsze jest kolejka, a do tego ludzie przychodza wczesnie. Przyjscie godzine po czasie oznacza raczej trzy, niz poltorej, godziny czekania.