Aktywne Wpisy
rysiekryszard +10
Jak świętowaliście swoje osiemnaste urodziny? U mnie babcia chyba kupiła tort i najbliższa rodzina odśpiewała sto lat. Nie było żadnej większej imprezy, nie było żadnych kolegów itd. Nigdy w życiu też nie zostałem zaproszony do kogoś na 18-stkę. Trochę głupio może, ale cóż. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie lubię każde urodziny spędzać na wykopie. Najwyżej sobie kupię jakąś pizzę czy coś w tym stylu, a czasami to prawie zapominam, że mam
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzisiaj dostawa w osiedlowym lumpie. Korzystając z tego że jestem na urlopie, zamierzam pojawić się tam jeszcze przed otwarciem, żeby w ogóle objąć jakąś sensowną pozycję w tej bitwie. Mam nadzieję wrócić do domu cała i zdrowa, ale i tak trzymajcie kciuki, żeby mnie grażynki nie zgniotły (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#zakupy #rozowemirko
@emilkos8: EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I DO LUMPKA BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ BO SERIO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ANI DOŚWIADCZENIA ANI WYOBRAŹNI
@emilkos8: Ano widzisz, jeszcze się jednak wiele musisz nauczyć. Ja np. na szmaty nie chodzę, ale u lekarza rodzinnego jestem półtorej godziny przed czasem i dzięki temu jestem pierwszy w kolejce.
@raban321: czasem wystarczy przyjść o 11, czasem o 14 i nikogo nie ma (zakładając że lekarz siedzi 7-15). Rano siedzieć półtora godziny żeby wejść pierwszym, czy przyjść o 8, żeby czekać półtora godziny też tylko w kolejce mija się z celem
@dzek: Ale to zalozenie jest dosc odwazne - zdaje mi sie, ze do tego lekarza zawsze jest kolejka, a do tego ludzie przychodza wczesnie. Przyjscie godzine po czasie oznacza raczej trzy, niz poltorej, godziny czekania.