@PosypujeMieloneKoksem: Tak ale jak śmietnik ci pisze co runde "kys nigger" zamiast grać, mnie mając 150lvl w tej grze strasznie to denerwuje że ludzi zachowują sie jak j----e małpy co tylko nie wyjdzie akcja albo nie ugra sie clutcha to sie odrazu poddają ale tiltują reszte teamu na chacie. WEDŁUG MNIE DOBRZE ZROBILI WPROWADZAJĄC TEN Filter
Nie chodzi mi o to że można tak o po prostu wyzywać ludzi. CHoci mi o jawne wprowadzenie cenzury. Czat zawsze można sobie wyłączyć, choć gra traci wtedy "to coś". Ludzi zawsze można zmutować, choć nie wiem czemu nie mozna zmutowac czatu jako takiego. Team-killing i ogólny deranking jest w tej grze na porządku dziennej, a Ubisoft nie daje żadnego j-----a o to. Sam antycheat, mocny bo mocny ale rady dalej nie
Zresztą to co tutaj przytoczyłes, to nie ma sensu. Zawsze mozna cisnac kogos na mikrofonie i o ile nie jestes slawny to nic z tym nie zrobisz. ALE DOBRZE ZE WPROWADZILI CENZURE XD XDXD JESTEM NIEWOLNIKIEM I DOBRZE MI Z TYM XD
Chyba najlepsze podsumowanie tej całej cenzury.
Dokąd zmierzasz Ubisofcie..
#rainbowsix #ubisoft #ubishit #inwigilacja
Czat zawsze można sobie wyłączyć, choć gra traci wtedy "to coś".
Ludzi zawsze można zmutować, choć nie wiem czemu nie mozna zmutowac czatu jako takiego.
Team-killing i ogólny deranking jest w tej grze na porządku dziennej, a Ubisoft nie daje żadnego j-----a o to.
Sam antycheat, mocny bo mocny ale rady dalej nie
ALE DOBRZE ZE WPROWADZILI CENZURE XD XDXD JESTEM NIEWOLNIKIEM I DOBRZE MI Z TYM XD
nigera juz nie sprobuje, nie chce bana na dzien ( ͡° ͜ʖ ͡°)