Wpis z mikrobloga

Niemniej nikogo normalnego to nie obraża. Gra jest 17+, nikogo nie urazi wyzwanie go od k---y w grze online xD
I nie taka auto-cenzurka. Reporty i niech sami to rozptarują. Banowanie memów, czy chociażby słów które mają wiele znaczeń? Totalne zidiocenie. Piszesz w swoim języku, slangu czy czym tam o rzeczach normalnych i dostajesz bana. Przedstawiasz się ludziom że jesteś z Pakistanu czy Nigerii? Dostajesz bana xDDD
I standardowo białych można obrażać,
  • Odpowiedz
@PosypujeMieloneKoksem: Tak ale jak śmietnik ci pisze co runde "kys nigger" zamiast grać, mnie mając 150lvl w tej grze strasznie to denerwuje że ludzi zachowują sie jak j----e małpy co tylko nie wyjdzie akcja albo nie ugra sie clutcha to sie odrazu poddają ale tiltują reszte teamu na chacie. WEDŁUG MNIE DOBRZE ZROBILI WPROWADZAJĄC TEN Filter
  • Odpowiedz
Nie chodzi mi o to że można tak o po prostu wyzywać ludzi. CHoci mi o jawne wprowadzenie cenzury.
Czat zawsze można sobie wyłączyć, choć gra traci wtedy "to coś".
Ludzi zawsze można zmutować, choć nie wiem czemu nie mozna zmutowac czatu jako takiego.
Team-killing i ogólny deranking jest w tej grze na porządku dziennej, a Ubisoft nie daje żadnego j-----a o to.
Sam antycheat, mocny bo mocny ale rady dalej nie
  • Odpowiedz