Wpis z mikrobloga

@bohemot44: Mnie osobiście przeszkadzają wszelkiego rodzaju rankingi. Czyje się bardziej swobodnie będąc pomarańczowy. Swoją drogą, bardzo łatwo stać się bordo, wystarczy parę komentarzy i udanych wykopów i codzienna aktywność i włala.. bordo;/
@neotps: Nie musisz do końca usuwać - ropoczynasz tylko procedurę usuwania konta. Po chwili się logujesz, procedura zostaje przerwana a Ty jesteś na dnie rankingu. Z tym że metoda działa zdaje się około 5-6 razy (nie jestem pewien), potem konto kasuje się bezpowrotnie :]
@Marmite: aha, a tu się okaże, że po 1 zadziała - taki ficzer dla bordowych:) aby mogli swobodnie zerwać z uzależnieniem. Dodałem ostatnio 1 wykop i skoczyłem o 500-600 pozycji. No cóż, czasem mam ochotę ponarzekać na duperele, człowiek czuje wtedy taką błogość.. największy problem to bordo nick na wykopie...
Pamiętam jak kolega mi powiedział o wykopie i założyłem tutaj konto, przez 90% czasu nawet nie byłem zalogowany, aż do momentu jak czytając komentarze musiałem się zalogować żeby dać cholernego minusa jakiemuś bezmózgowi... i od tego czasu się zaczęło. A to coś dodam, a to coś skomentuje.. i ani się obejrzysz i jesteś jakimś bordo, a ludzie inaczej na Ciebie patrzą.. gdzie popełniłem błąd?:-) Nie chce mi się bawić w procedury usuwania