Aktywne Wpisy
DrFaithless +4
toporek1234 +506
Ta komentatorka cały czas mówi BOJSKO zamiast BOISKO zupełnie jak Tomasz Hajto, który równolegle komentuje mecz Jagiellonii Białystok. Sprawdziłem - to Magdalena Śliwa, która urodziła się w Makowie Podhalańskim. Tomasz Hajto również jest z tej miejscowości.
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
raz: ta pasta jest po prostu zbyt popularna i same mistrzostwa stracą na atrakcyjności
dwa: pasta o której był nawet nakręcony film powinna być traktowana w innych kategoriach, ona wygra to choćby przez samo to jak bardzo jest kultowa, a nie przez to że rzeczywiście deklasuje wszystkie pozostałe pasty (chociaż faktycznie większość past odpada przy niej).
uznajmy po prostu że fanatyk to król past tak jak lew jest król dżungli i dajmy konkurować innym klasykom ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mistrzostwapast
czy fanatyk powinien zostać wycofany z mistrzostw?
Także spadaj z tym spamem.
@iAmTS: @japaapa: jak dla mnie mistrzostwa są po to aby czerpać z nich frajdę i móc zobaczyć która pasta cieszy się większym poważaniem - a w momencie w którym zwycięzca jest znany od początku + ten
Jak jest najlepsza to wygra, ale ta jej kultowosc i sława może zadziałać na jej niekorzyść bo w późniejszych etapach Mirki mogą głosować na potencjalnie słabsza paste.
Po pierwsze nie uważam, żeby zwycięstwo Fanatyka było przesądzone. Pozycja faworyta wcale mu nie sprzyja, bo w decydujących fazach wielu ludzi którzy odczuwają już znużenie tą pastą będzie głosować przeciwko niej. Spójrzmy na wyniki 1 rundy - Fanatyk zgarnął tylko 32% głosów i dość blisko była pasta o szwedzkim wycieczkowcu. Dzisiaj pasta o soli do zmywarki wygrywa na ten moment z 38% głosów i gigantyczną 20%ową
@aveniner:
jak już pisałem powyżej bo przemyśleniu sprawy jest