Wpis z mikrobloga

sorry za spam ale składam petycje o wycofanie pasty o fanatyku wędkarstwa z mistrzostw. przecież wiadomo że ona bankowo to wygra (no chyba że mirki się zgadają by pasta o serwerowni wygrała ku chwale szkalowania białka).

raz: ta pasta jest po prostu zbyt popularna i same mistrzostwa stracą na atrakcyjności
dwa: pasta o której był nawet nakręcony film powinna być traktowana w innych kategoriach, ona wygra to choćby przez samo to jak bardzo jest kultowa, a nie przez to że rzeczywiście deklasuje wszystkie pozostałe pasty (chociaż faktycznie większość past odpada przy niej).

uznajmy po prostu że fanatyk to król past tak jak lew jest król dżungli i dajmy konkurować innym klasykom ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#mistrzostwapast

czy fanatyk powinien zostać wycofany z mistrzostw?

• tak, powinien 68.6% (724)
  • nie, nie powinien 31.4% (332)

Oddanych głosów: 1056

• 38
  • Odpowiedz
@Sinti: super #!$%@?, niech dostanie 1 miejsce a reszta dostanie następne. Jest król past to wyjdzie. Nie jest to nie wyjdzie. Ja tam np. nie wiem czy bym nie dał pasty o soli do zmywarki wyżej niż wędkarstwa.

Także spadaj z tym spamem.
  • Odpowiedz
@haujot: nazwa filmu "Fanatyk", ale muszę cię przestrzec że dużo zmian jest w fabule i ogólny klimat całkiem inny niż ten który panuje w paście - ale ogląda się przyjemnie

@iAmTS: @japaapa: jak dla mnie mistrzostwa są po to aby czerpać z nich frajdę i móc zobaczyć która pasta cieszy się większym poważaniem - a w momencie w którym zwycięzca jest znany od początku + ten
  • Odpowiedz
  • 2
Ej, w ogóle czemu pasta o soli do zmywarki jest taka kultowa? Wiem, że jestem dziwny bo mnie tak średnio bawiła, no ale cóż tam takiego jest zabawnego?
  • Odpowiedz
  • 8
@Sinti no to wygra, ty zaczniesz wyniki przeglądać od 2. miejsca i gitara. Szkoda, że Usain Bolt tak długo biegal bo nie dał szansy innym, albo Ronnie O'sullivan w najlepszych latach.
Jak jest najlepsza to wygra, ale ta jej kultowosc i sława może zadziałać na jej niekorzyść bo w późniejszych etapach Mirki mogą głosować na potencjalnie słabsza paste.
  • Odpowiedz
@golip: bez sensu porównanie, jak już wspominałem:

to jak najbardziej by miało jakiś sens jakby można było w tych ankietach glosować na kilka pozycji, ale momencie w którym ludzie nie oddają głosów na inne wspaniałe dzieła tylko przez wzgląd na to jak bardzo kultowa jest dana pasta i wspomnienia z nią związane (np. wspomniany wcześniej film) to trochę słabo to wygląda
  • Odpowiedz
@golip: ja też oddałem głos na inną pastę i masa osób też tak robi na pewno i rzeczywiście paradoksalnie fanatyk może nie wygrać właśnie przez to że ludzie nie będą glosowali na bo jest zbyt "mainstreamowa" i to też mija się z celem bo przecież nie na tym chyba polegają te mistrzostwa
  • Odpowiedz
@Dorken: też tego nie rozumiem. to bardzo dobra pasta, ale śmieszy może za 1 razem, trochę za drugim - a prawdziwe klasyki praktycznie śmieszą zawsze, więc wydaje mi się że może że tak to ujmę "casuale" głosują na nią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@Sinti ja #!$%@?... Jeden z lepszych konkursów ostatnich miesięcy a ty musisz szukać dziury w całym. To jakby w plebiscycie na najlepszego piłkarza nie zaprosić Messiego i Ronaldo. Daj sobie spokój i glosuj jak tobie serce podpowiada i do cholery zostaw te mistrzostwa w spokoju :).
  • Odpowiedz
@Sinti: Słowo od organizatora:
Po pierwsze nie uważam, żeby zwycięstwo Fanatyka było przesądzone. Pozycja faworyta wcale mu nie sprzyja, bo w decydujących fazach wielu ludzi którzy odczuwają już znużenie tą pastą będzie głosować przeciwko niej. Spójrzmy na wyniki 1 rundy - Fanatyk zgarnął tylko 32% głosów i dość blisko była pasta o szwedzkim wycieczkowcu. Dzisiaj pasta o soli do zmywarki wygrywa na ten moment z 38% głosów i gigantyczną 20%ową
  • Odpowiedz
@golip: "ja #!$%@?"... zainteresowanie mistrzostwami i rzucenie luźnej propozycji aby mistrzostwa były ciekawsze (przynajmniej według mnie) nazywasz "szukaniem dziury w całym", dorośnij...

@aveniner:

nie uważam, żeby zwycięstwo Fanatyka było przesądzon

jak już pisałem powyżej bo przemyśleniu sprawy jest
  • Odpowiedz