Aktywne Wpisy

AMBER PLUS
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
Każdy chyba już zna
1. Plusujesz post
2. Plusujesz wszystkie komentarze
3. Dopisujesz swój komentarz
4. Reszta plusuje Twój komentarz
źródło: 5ebeb94af6112d7987c7977076726e68e5ef47675806efd0cebc918d08fd8aac
Pobierz
keppo +369

@WrzodJestPrawdziwymWybranym: jesteś fanatykiem w takim razie, wierzysz w coś czego nie możesz sprawdzić. Brawo. Kwitnesencja alciarza to raz a dwa to wróć do szkoły albo poczytaj o inflacji w internecie.
#kryptowaluty #bitcoin #btc #xmr #monero #shitcoin
Zadałem mu normalne pytanie i mnie zablokował. Uważajcie na naganiaczy.
• "Ring Transactions",
• "Confidential Transactions" oraz
• "Ring Confidential Transactions":
https://www.reddit.com/r/Monero/comments/6buu5j/disclosure_of_a_major_bug_in_cryptonotebased/dhsecyt/
Nie jest możliwe tez w twojej teorii z pełną weryfikacja ponieważ twoje monero umożliwia ukrycie wielkości wysyłanych środków ale również ukrywanie adresow!!! Wtedy twój ring jest nieprzydatny.
Już były błędy w zcash i nawet nie ma pewności czy wszystkie przypadki wykryto do dzisiaj. Jeszcze przed powstaniem z cash rozważano tworzenie co jakiś czas snapshotów i weryfikację zbiorcza jakoś, ale tego nie zrobiono. Idioci, bali się o to a przecież zcash powstał w 2016 i co dalej dwóch lat było gotowe do skopiowania rozwiązanie z monero!!! Frajerzy :) wystraszyło wejść na github
A wiesz jaki jest
@pawlo74: "Żadne argumenty nie mają sensu to są ludzie upośledzeni, oni zawsze są mądrzejsi od największych ekspertów w branży." – próbuję wam tutaj przedstawiać wiele argumentów (z uzasadnieniami) – patrz wyżej.
jedyne co otrzymuję w zamian to obrażanie. a oczekiwałbym również sensownych argumentów
Szczególnie interesuje mnie ten link do wypowiedzi Belchera.