Aktywne Wpisy
iErdo +567
No więc skiepściłem xD Czemu? Bo jestem głupi. Generalnie ładnie to sobie wymyśliłem, ale nie wziąłem pod uwagę wody za Zimorodkiem, i to co w wizjerze wyglądało fajnie, na kompie wyglądało okropnie, odbicia wody wzmacniają efekt aberracji chromatycznej i dziwnego rozszczepiania światła, więc Zimorodek był w złym stanie. ALE żeby dowieźć, to postarałem się coś z niego wykrzesać, musiałem zasymulować inne tło. Ogólnie normalnie bym nie edytował tego zdjęcia i je wyrzucił.
placebo_ +266
ciekawostka: internetowy sklep Cejrowskiego jest zamknięty w niedziele xDD #cejrowski #bekazkatoli
Powiedzcie czy to stosowne mówienie nowo poznanej dziewczynie np. co robiłem z byłą? Chodzi głównie o takie jej pytania - czy byłem na tym i tym w kinie i z kim. Kłamać że z kolegą czy lepiej otwarcie mówić? A jeśli tak to po jakim czasie ewentualnie można mówić o takich rzeczach?
#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Nie siedź w domu w ferie i w wakacje
- Byłeś na tym i tym w kinie?
- widziałem to kiedyś, chyba w kinie.
Jak się zacznie dopytywać, a z kim, a czy z nią byłeś tu albo tam?
To musisz sytuację rozbroić, a dziewczynę do porządku doprowadzić, tekstem w stylu że ty bardziej myślisz co mógłbyś robić z nią a nie co robiłeś
staraj sie moze bardziej neutralnie odpowiadać. „widziałem ten film, byłem tam juz kiedys itp. a jak zacznie dopytywać to dopiero wtedy mow, ze z była
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
@everybodyfrytki to jest jasny znak, że gość jeszcze jedna noga tkwił w tamtym związku, tak że dobrze zrobiłas.