Aktywne Wpisy

Lujdziarski +354

miki4ever +551
#stanowski #kanalzero
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka
Fejk czy nie, prawda jest taka, że od powstania kanału Ziobro i Fundusz Sprawiedliwości do o tematy, które nie były ruszane, ewentualnie były „spłycane” na zasadzie „a za PO nie zgłosili zegarka.
Moze ie zaklinać rzeczywistości jak chcecie, ale to zwykła tuba propagandowa PiSu, tylko bardziej lekkostrawna(chociaż w ostatnich tygodniach coraz mniej). #polityka

#meshnet #siecikomputerowe
Czy ten projekt nie ywmaga zbyt duzo wiary ?
Swoja droga jest gdzies lista sprzetow ktore sie nadaja i jakies skompilowane juz srodowisko do wgrania ? Pobawil bym sie ale obecnie nie mam za bardzo czasu zeby uczyc sie i rozkminiac co i jak bo robie inne rzeczy
co do sprzętu - OpenWRT i jedziesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ewentualnie malinka (raspberry pi) + LTE/Wifi jak koledzy wyżej.
Komentarz usunięty przez autora
Jakbys mial bodzet powiedzmy do 800-900 zl na to , to co bys wybral ?
sprzęt aż tak dużego znaczenia nie ma, generalnie sprawdzasz jedynie prędkosć.
Mam duzy dom na gorze gdzie byla postawioan wielka 4 metrowa antena RF, zdjelismy ja i tak teraz pusto :(
routery z 100 mbps są na olx jak widze od około stówy.