Wpis z mikrobloga

Ej z czego oni ten szajs robią że to takie dobre? Nie ważne z jakim sosem, zawsze smak jest taki intensywny. Ktoś robił budzie z azjatyckim żarciem i coś wie jak to działa? Chętnie bym się dowiedział.
Czy to może jest tak jak z tymi wszystkimi surówkami z kapusty i z sosami że w wiaderkach to kupują??
Filenotfound - Ej z czego oni ten szajs robią że to takie dobre? Nie ważne z jakim so...

źródło: comment_7rePuMzBMhOCO3JvxiGef7K2hNpFQQ2J.jpg

Pobierz
  • 7
@File_not_found kiedyś mieszkałam na przeciwko budy z chinszczyzną (o jeżu! jaka ona była pyszna) i azjatą w roli kucharza, udało mi się zaobserwować, że miał oryginalne chińskie puchy (konretne tak na oko 5kg) przypraw które trudne są pewnie do podrobienia. dużo smaku jest również w długo używanym woku ( ͡° ʖ̯ ͡°)