Wpis z mikrobloga

I jak tam zapowiedzi na przyszłe lata, pojawia się coś grubszego na horyzoncie? W ogóle powiedzcie, czy nie macie wrażenia, że wystrzelali się już z większych gier w tej generacji i teraz będą same ochłapy?
Trzeba to w końcu kupić na jakimś black friday, tylko jeszcze nie wiem na którym. Rozumiem że grając na zwykłej ps4 dużo mnie nie ominie? różnica nie jest jakaś przygniatająca?

Jestem też ciekawy, czy ktoś z was gra na tym regularnie, w sensie, że któryś z was wcześniej spędzał dużo czasu grając klasycznie, a teraz np. macie to podzielone na 50/50 bądź korzystniej w stronę VR?

Sam wydatek na gogle nie wydaje się jakiś duży, ale trochę się martwię, że w desperacji przepłacałbym w ps store za gry które nie są warte tego hajsu. Ktoś stosuje gamesharing cyfrówek vr, jest popyt?

#psvr #ps4
Pobierz Segr3gator - I jak tam zapowiedzi na przyszłe lata, pojawia się coś grubszego na hory...
źródło: comment_NwskF5zWALABoA4gd93ASt2wLOhKX9bF.jpg
  • 9
@Segr3gator: Podejdź do tego tak, że to jest gadżet. Gier masz już sporo do ogrania, a jeszcze kilka wyjdzie. Wątpie aby prędko powstało PSVR2, bo tutaj nie okulary, a moc obliczeniowa konsoli są głownym powodem wpływającym na jakość i oprawę graficzną gier. Podbijanie rozdzielczości okularów jest bez sensu, więc stawiam dolary przeciwko orzechom, że okulary będą obsługiwane na PS5 i będzie to zakup na lata.

Polecam zajrzeć na https://www.reddit.com/r/PSVR/ Ludzi którzy
Widziałem że Fromsoftware nad czymś pracuje, to mabyć gra soulsowa?
Beat Saber też wygląda dla mnie konkretnie, lubię rytmiczne.
Jest tego więcej na horyzoncie? na co wy czekacie?
@kucyk: rozrywka zdecydowanie nie dla każdego.
nie ma tego czegoś że biere pada w łapę i gram.
trzeba miec miejsce, zakładanie tego kasku #!$%@? się z kablami, słuchawki, a kiedy już nic nie widzisz to trzeba sięgnąć po pada albo move albo aim

i żeby nie było
ja jestem zachwycony,
fairpoint z aimem nie da się do niczego porównać!
skyrim to jak bym był u Tolkiena w książce, ścigałki wymiatają itp