Aktywne Wpisy
BurzaGrzybStrusJaja +1325
Znalezisko o zawiadomieniu CBA w sprawie dopłat do kredytów usunięte z wykopu!
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
#moderacja usunęła znalezisko z płomieniem, bo podobno było ono duplikatem. Czego duplikatem?
Źle sformatowanego znaleziska link, które dostało 40 plusów, ale to nic! bo ono też zostało usunięte za bycie duplikatem samej nagrywki z konferencji prasowej wrzuconej na portal X link. Oryginalne znalezisko, które dostało dużo więcej uwagi (1600 wykopów #1 na wykop) było artykułem z
prawiczek92 +53
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Komentarz usunięty przez autora
1. albo bardziej dawac dupy
2. albo byc bardziej towarzyskie (w sensie ze potrafia FAJNIE przegadac te chudsze)
jesli ta brzydka bedzie latwa i chetna faceci beda sie nia interesowac, ale tylko zeby zamoczyc a nie zeby cos dalej
@heathermatarazzo wygląd wcale nie jest taki nadrzędny, liczy się co masz w głowie, jak się zachowujesz i co sobą reprezentujesz. Nie daj się stłamsić dziewczyno.
@Medestin: nie raz nie dwa. You can say about me that I'm divinig in a bad relationship.
jak chcesz faceta to łap. poznasz po tym że też cie chce. jak nic z jego strony to pierol. w morzu wiele ryb. nie martw sie.
kto chce karaoke?
A, żeby nie było, nie jestem jakimś dynamiczniakiem, zdobywcą serc. Najdalej udało mi się zajść do przyjaciela i tam się zatrzymałem i okopałem.