Wpis z mikrobloga

@heathermatarazzo tu kwestia zaczyna sie i kończy na towarzystwie w jakim sie obracasz bo mój różowy ma znajomą 9/10 tyle ze jest kompletną idiotka i kazdy ja zlewa a ja z doswiadczenia i po znajomych widzę ze nie jako taki wygląd jest wazny tylko co czlowiek sobą reprezentuje
  • Odpowiedz
@heathermatarazzo niewiem ile masz lat ilu miałaś partnerów ale jesteś w dużym błędzie( ͡º ͜ʖ͡º) moze patrzac przez pryzmat tego portalu, ludzie z różnymi problemami i przeszłością wiążą się i żyją szczęśliwi. Pracowalem z kobieta po operacji zmniejszania żołądka wazyla jakies 150 kg a przed operacja prawie 190 i mimo to miala męża była zadowolona z życia i powiem szczerze ze tak zyciowej kobiety już dawno
  • Odpowiedz
@heathermatarazzo mów o ciekawych rzeczach. Niekoniecznie hobby. Może być jedna informacja, która skłoni do myślenia. I nie czepiaj się o pierdoły. Nie czepianie się o pierdoły to według mnie rzecz ważniejsza niż wygląd. Pożądania pewnie nie wzbudzisz, niektórzy ludzie mają po prostu pecha w tym temacie i pożądania nie wzbudzają(rozumiem to doskonale, niestety), ale będziesz na starcie o wiele wyżej.
  • Odpowiedz
@heathermatarazzo no fakt, większość woli ładne. Masz tutaj rację, tak działa świat. Zależy też jak stawiasz swoje wymagania, ale na pewno jest przynajmniej jedna osoba na wykopie, która bardziej niż wygląd ceni sobie komfort psychiczny.
  • Odpowiedz
@heathermatarazzo większość. Ale nie wszyscy. Pożądanie ze względu na wygląd jest przereklamowane. Staje się bezwartościowe, kiedy sobie uświadamiasz, że nieco gorszy wygląd i już twój partner wybrałby kogoś innego. Ktoś z kim możesz współpracować, świetnie się rozumiesz i z kim łatwo rozwiązujesz konflikty jest o wiele bardziej wartościowy.

A, żeby nie było, nie jestem jakimś dynamiczniakiem, zdobywcą serc. Najdalej udało mi się zajść do przyjaciela i tam się zatrzymałem i okopałem.
  • Odpowiedz