Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
Mam problem, może ktoś będzie mi w stanie pomóc. Kupiłem sobie szkło na stoisku fonmix w moim mieście i babka mi je nakliła i było wszystko dobrze, aż wczoraj spadł deszcz. Idąc sobie po ulicy i rozmawiając między ekran, a szkło dostała się woda. Woda po pewnym czasie wyschła, ale została smuga na szkle i to widoczna. Poszedłem do tego punktu gdzie kupowałem to szkło zareklamować to. Laska powiedziała mi, że nie przyjmie reklamac, bo jest rysa na szkle. Moja reklamacja dotyczyła smugi, a odrzuca ją ze względu na ryse. Co najlepsze stwierdziła to patrząc tylko na telefon. Nawet nie odklejajac szkła.

Pytanie do Was, co w takim przypadku zrobić? Szkło wytrzymało 7 dni aż do wczorajszego incydentu więc szału nie ma
#telefony #pytaniedoeksperta
  • 2
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@LepiejWcaleNizPozno: tak mi wydaje. Dodatkowo mam etui nadchodzące delikatnie na boki, a szkło jakie kupiłem kończy się w momencie kiedy ekran się zakrzywia więc nie ma mowy, że ja przy złym użytkowaniu telefonu odkleiłem to szkło.

Na moje pytanie czy mam okleić telefon w folię bąbelkową, żeby to państwa cudowne szkło się nie zarysyowało przy normalnym użytkowaniu telefonu, to laska powiedziała tylko "tu jest email na który składamy reklamacje"