Może mi ktoś wskazać jakikolwiek powód dla którego wczorajszy lajt nie był katastrofą? No bo tak: pojawiły się 2 nowe postacie: Zuzia i Julia, jak zobaczyłem że są na live to pomyślałem że będzie niezła akcja w którymś momencie np. 0joor pocaluje zuzie albo zajrzy do kroczego, czy cos(w koncu ona udaje jego dziewczyne, musi sie liczyc z tym ze takie cos moze sie zdarzyc). Okazuje się że niezle się przeliczyłem, bo przez 1,5 godziny nie działo się prawie nic, donejty na poziomie patostreamów (w sumie jak zwykle ale tym razem chyba nawet gorzej), żadnych pamiętnych momentów, tekstów, no nic. A nie, sory, był wjazd policji, który wyglądał tak że wszystcy wyszli z kadru a potem lajt sie skończyl. Nie no, zajebiście.
Ale po kolei, rozłóżmy role kazdej postaci na czynniki pierwsze:
Zuzia: przez 1,5 godziny siedziala na dupie i nic nie robila, ledwo sie odzywala, a jak juz to nie powiedziala nic ciekawego, 0 interakcji z jorem, a to przecież jej narzeczony Borży
Julia: w sumie nie lepsza, ale przynajmniej sie smiala, i w przeciwienstwie do zuzi nie byla klodq drewna co tylko siedzi na wersalce
Jor: w sumie to samo co 2 powyzsze punkty, siedzi i nic nie robi, myslalem ze beda jakies zboczone teksty w strone zuzi, bo to by bylo dosyc bekowe, ale nie, nie pamietam zadnych kultowych tekstow z tego streama w wykonaniu jora, a on jest przeciez glowna postacia szkolnej
NiŻarłaty: najciekawsza postac na streamie, stulejarskie zaloty czlowieka mlecznego co nigdy kobiety nie mial byly definicja cringe'u, z którego kisnalem na glos, żadko tak jest, ale na tym streamie konon byl duzo ciekawszq postacia od joora
Bonusowe punkty dla maniaka komputerowego, ktory ogarnal stream, myslalem ze bedzie sie jakos probowal angazowac w lajta ze wzgledu na to ze poawily sie dziewczyny i stuleja wezmie gore, ale nie, trzymal sie swojej roli i pozostal za kulisami - nie szuka atencji - dziekuje panu bardzo panie komputerowiec, szanujem
Takze ten, pomyslcie sobie o postaciach drugoplanowych ktore pojawily sie do tej pory na Szkolnej, Profesor Tomasz, Lejtnant Starosiuk, Spec od miru domowego, Mexicano, Milioner z Brukseli, Pawel z Warszawy, #!$%@?, nawet ta Bukaczi albo Mario z Krzakow. Ilu bylo/jest doskonalych trollow: Cale te Show, Mecenas z Piaseczna, Tomasz Terka, Mariusz Chodor, Alojzy Popiołek, po części do tej grupy zalicza się też Niemiecki, te wszystkie postacie zostawily po sobie jakis slad, powiedzialy cos #!$%@? co przeszlo do kultu Szkolnej albo odstawily jakas akcje za ktora zostana zapamietane.
Teraz porownajcie ich do Zuzi i Juli. Te 2 manekiny bez zaangarzowania wniosly do lajta tyle co Koleś w Norweskiej koszulce do libacji 2016. Nie dawaj im atencji, nie badz stuleja jak Konon. Ja po tym wpisie sie juz do nich wiecej nie odnosze.
Jeśli we wpisie sa jakies bledy ortograficzne to mam to w dupie, polskiego uzywam juz chyba tylko na wypoku. #kononowicz
@czoloxzyly: Jak dla mnie mogą być ale jako postać epizodyczna, bo nie pasują do klimatu szkolnej. Coś w stylu odcinek specjalny nie mający związku z fabułą.
@czoloxzyly: w skrócie - wszystkie wymienione przez ciebie postacie drugoplanowe nie miały cipki w przeciwieństwie do pięknych żołnierek bożych, więc mogłyby równie dobrze tylko patrzeć jak stygnie mleko od konona i nic nie robić, a donejty napływałyby rekordowo. nie miej do nich pretensji, że tag błyskawicznie się podnosi jak siurek 00jora, tylko do tych wszystkich wygłodniałych stulejek sypiących smsami o cipeczkach, cycuszkach i morence (chociaż nie ukrywam, były momenty kiedy
@czoloxzyly: Ostatnie dobre streamy to za czasów nati na wesoło. Teraz to już tylko odcinanie kuponów, jak dla mnie strata czasu. Ludzie też się nie długo znudzą jeśli nic się nie zmieni. A nawet postaci? No może i tak, ale nie one pierwsze, nie ostatnie. Swoją drogą od tych dziewczyn to bukaczi była dużo ciekawszą postacią.
@czoloxzyly: Kononowicz był śmieszny z namawianiem do picia mleka i tymi czekoladkami przeterminowanymi. Julia to był fajny eksperyment "normalna dziewczyna na lajcie". Nie powiedziała nic ciekawego, ale dla jej reakcji warto było przebrnąć. Moim zdaniem było ciekawie.
Ale po kolei, rozłóżmy role kazdej postaci na czynniki pierwsze:
Zuzia: przez 1,5 godziny siedziala na dupie i nic nie robila, ledwo sie odzywala, a jak juz to nie powiedziala nic ciekawego, 0 interakcji z jorem, a to przecież jej narzeczony Borży
Julia: w sumie nie lepsza, ale przynajmniej sie smiala, i w przeciwienstwie do zuzi nie byla klodq drewna co tylko siedzi na wersalce
Jor: w sumie to samo co 2 powyzsze punkty, siedzi i nic nie robi, myslalem ze beda jakies zboczone teksty w strone zuzi, bo to by bylo dosyc bekowe, ale nie, nie pamietam zadnych kultowych tekstow z tego streama w wykonaniu jora, a on jest przeciez glowna postacia szkolnej
NiŻarłaty: najciekawsza postac na streamie, stulejarskie zaloty czlowieka mlecznego co nigdy kobiety nie mial byly definicja cringe'u, z którego kisnalem na glos, żadko tak jest, ale na tym streamie konon byl duzo ciekawszq postacia od joora
Bonusowe punkty dla maniaka komputerowego, ktory ogarnal stream, myslalem ze bedzie sie jakos probowal angazowac w lajta ze wzgledu na to ze poawily sie dziewczyny i stuleja wezmie gore, ale nie, trzymal sie swojej roli i pozostal za kulisami - nie szuka atencji - dziekuje panu bardzo panie komputerowiec, szanujem
Takze ten, pomyslcie sobie o postaciach drugoplanowych ktore pojawily sie do tej pory na Szkolnej, Profesor Tomasz, Lejtnant Starosiuk, Spec od miru domowego, Mexicano, Milioner z Brukseli, Pawel z Warszawy, #!$%@?, nawet ta Bukaczi albo Mario z Krzakow. Ilu bylo/jest doskonalych trollow: Cale te Show, Mecenas z Piaseczna, Tomasz Terka, Mariusz Chodor, Alojzy Popiołek, po części do tej grupy zalicza się też Niemiecki, te wszystkie postacie zostawily po sobie jakis slad, powiedzialy cos #!$%@? co przeszlo do kultu Szkolnej albo odstawily jakas akcje za ktora zostana zapamietane.
Teraz porownajcie ich do Zuzi i Juli. Te 2 manekiny bez zaangarzowania wniosly do lajta tyle co Koleś w Norweskiej koszulce do libacji 2016. Nie dawaj im atencji, nie badz stuleja jak Konon. Ja po tym wpisie sie juz do nich wiecej nie odnosze.
Jeśli we wpisie sa jakies bledy ortograficzne to mam to w dupie, polskiego uzywam juz chyba tylko na wypoku.
#kononowicz
Ludzie też się nie długo znudzą jeśli nic się nie zmieni.
A nawet postaci? No może i tak, ale nie one pierwsze, nie ostatnie.
Swoją drogą od tych dziewczyn to bukaczi była dużo ciekawszą postacią.