Wpis z mikrobloga

Znacie może jakiegoś zaufanego sprzedawcę samochodów który nie kryje się z tym że były walnięte, nie tnie janusza-debila że licznik nie kręcony i sprzeda mi uczciwie auto w stanie "as is" za tyle ile auto jest warte? Drugi tydzień przeglądam oferty i wszędzie "nie walnięty", "nie kręcony", "pierwszy właściciel" a na historiapojazdu.gov.pl że licznik cofany, na raportach od znajomego że jebnięty i szkoda całkowita ... HELP. #torun #auto #samochody
  • 6
@BLKauto: Audi / BMW / Skoda / VW, jakiś max. 10 letni do 30k z opłatami. Najlepiej sedan. Ważne żeby było uczciwie powiedziane że bity / sprowadzony po kasacji z UE itp. Stan licznika mnie nie interesuje - samochody jeżdżą i 250k+ to normalny stan dla auta 10lat. Kiedyś był u mnie w mieście koleś który pokazywał klaser z bitymi autami i robił kosztorys sprowadzenia i remontu auta, ale niestety emigrował
@Desseres: Na pewno nie polecam komisu na Poznańskiej - nieźle oszukali szwagra właśnie na audi. Jeśli chodzi o marki, które wymieniłeś to będzie straszny problem z tym żeby samochód był "normalny".