Aktywne Wpisy

jestemtunew +741

mike-contractors +39
#wybory
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja
Widzę że skończeni idioci deklarują i namawiają do głosowania na konfe
W tych wyborach nie wybieramy sobie partii którą lubimy tylko głosujemy żeby pis oddał władze lub ją utrzymał. Jedynym sposobem na niezmarnowanie głosu jest głos na ko - tylko ko ma szansę wygrać z pisem i utworzyć rząd. Tvpis wiele lat i miliardów poświęcił na propagandę przeciwko tuskowi żeby Ci go obrzydzić, obrzydził z pewnością więc sprawdź czy czasem twoja

#django #python
from .views import post as post_viewsi wtedy odwołujesz się do nich w urlach przezpost_views.foopath('', views.post_view.index, name='index'),AttributeError: module 'app.views' has no attribute 'post_view'
def foo():, to importując w urlsachfrom views import post as post_viewspowinieneś móc się dostać dopost_views.fooPoczytaj też o CBV: https://docs.djangoproject.com/en/2.0/topics/class-based-views/. - może takie podejście będzie dla Ciebie klarowniejsze jeśli przechodzisz na django z innego frameworka bazującego na klasowych kontrolerach.
Zrobiłem tak: katalog views, wewnątrz niego mam plik Post.py i _init.py. Wewnątrz init.py zrobiłem from . import post_ i teraz w urls.py zrobiłem tylko path('', views.post.index, name='index'), i wszystko śmiga.