Wpis z mikrobloga

Jakie dodatki do #fm18 polecacie aby prowadzić najbardziej realistyczną rozgrywkę? Mile widziane ostatnie awanse drużyn, oprócz tego też twarze, herby, stroje itp. Planuję zacząć grę w polskim klubie w 3 lidze. Jeśli chodzi o dodatki to jestem trochę zielony w temacie, więc będę wdzięczny za pomoc.

Póki co do gry dodałem:
- Sortitoutsi Live Data Update
- Leagues World pack by claassen
- FM 2018 Gietz Update 1.1
- FM Revolution Polish Mediapack 2018

#footballmanager #footballmanager2018 #fm2018 #pytanie
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@roninq6: Też zacząłem grę od trzeciej ligi. Mam paczkę logo i polską ligę zreformowana, czyli wszystkie ligi po 18 zespołów i bez podziałów na grupy po sezonie. Nie gryzą się ze sobą. Akurat inny format ligi to duży plus. Mogę Ci potem podrzucić linki.
  • Odpowiedz
@Jednobrewy: a masz na tych dodatkach aktualne awanse/spadki po ostatnim sezonie? (spadek sandecji, termialici itd). Możesz podrzucić na pw.

@rkschuwduchuwdu: tam patrzyłem z tym, że nie wiem, które dodatki wybrać, jest tego strasznie dużó
  • Odpowiedz
@Jednobrewy: choć z tego co widzę w najbliższych latach jednak nie będzie tej reformy i jedyna zmiana względem ostatnich sezonów jest odstąpienie od dzielenia punktów na dwa po rundzie zasadniczej.. a takiego dodatku chyba nie ma
  • Odpowiedz
  • 0
@roninq6 jeszcze polskie niższe ligi. Gietz update jest niepotrzebne jak masz już data update od sortitoutsi. Wystarczy do gry to co masz ;)

Ściągnij jeszcze logopacki, facepacki etc ;)

No i odblokuj reprezentację Niemiec ;)
  • Odpowiedz
@FPNgda: te niższe polskie ligi wrzucić przy pomocy jakiego dodatku? bo mając Sortitoutsi Live Data Update i Leagues World pack by claassen mogę wybrać najniżej trzecią ligę
  • Odpowiedz