Wpis z mikrobloga

Weźcie mnie oświećcie. Rozumiem że ostatnie 10 min olali, bo woleli żeby Japońce wyszły zamiast bambusów?

Za to ciekawi mnie że Japonia nie atakowała, podawała do siebie ? Czyżby ufała i wiedziała że nam też jest na rękę jest jej awans?

#mecz
  • 15
  • Odpowiedz
@Pan_Marszalek: tak, ale czemu nasi nie cisnęli wiedząc to ? Wydaje mi się że doszła do nich informacja jaka jest sytuacja i na zasadzie zemsty za wpierdziel od Senagalu - woleli żeby skośnookie awansowali... Dobrze to rozumiem?
  • Odpowiedz
Nam było na rękę bo chociaż 3 pkt, a Japonce nie atakowaly bo mogli by jeszcze dostać żółtą kartkę ktora pozbawilaby ich wyjścia z grupy
  • Odpowiedz
@marcel_pijak: Nasi bronili wspaniałego wyniku 1-0 po fenomenalnej grze. Szkoda byłoby nie wygrać pokazując przez cały mecz taką piłkarską finezję. Nie miało dla nich znaczenia kto idzie dalej, po prostu bali się utraty gola xd
  • Odpowiedz
@adam7820: @wieprzowina: @perun86: @Pan_Marszalek:

No to ja to inaczej interptetowałem... Japońce uważali żeby nie dostać kartek, więc grali między sobą. Nasi mogliby ich w tym czasie cisnąć z szansą na podniesienie 2:0, ale że dostali cynk jaka sytuacja w meczy Kolumbii i Senegalu, to stwierdzili że wolą żeby wyszła Japonia niż Senegal który ich ograł
  • Odpowiedz