Wpis z mikrobloga

#pralkosuszarka #agd
Hej Mirabelki i Mirki. Kupiłem kilka dni temu pralko-suszarkę samsunga i dziś zadowolony wykonałem swoje pierwsze suszenie. Niestety po pełnym programie ubrania były niewiele mniej przemoczone niż po praniu i potwornie gorące. Nie wydaje mi się, że tak ma to działać. Ktoś może opisać swoje doświadczenia z samsungami?
  • 12
@Smartek: wymieniony cały układ elektroniki w urządzeniu. Zaczęło działać fajnie. Serwisant mówił, że to bardzo popularne w tym modelu i co chwilę to naprawia, a producent nawet zaleca wymianę całej elektroniki, bo chyba sami nie wiedzą co dokładnie się psuje. Zadzwoniłem na infolinię, podałem model i numer seryjny plus data zakupu i nazwa sklepu i po kilku dniach przyjechał serwisant, pogrzebał, mówił że musi zamówić elektronikę i za tydzień przyjechał znowu
@Smartek: u mnie wszystko wychodzi pogniecione, ale słyszałem, że w urządzeniach 2w1 nie da się inaczej, może jakiś inny tryb prania by pomógł, ale nie miałem okazji sprawdzać. Suszenie na plus. Wyciągam z pralki gotowe do prasowania rzeczy, nie trzeba rozwieszać i suszyć, zostaje tylko prasowanie. Wrzucam mało rzeczy, bo jeszcze chyba nigdy więcej niż pół pralki, godzina suszenia i są fajne już.