Aktywne Wpisy
concordxxx +10
Miał ktoś z was problem z gówniarzami jeżdżącymi na motokrosach po waszym waszym podwórku? Przejeżdżają codziennie kilka razy jakieś 10-15 metrów. Mieszkam na wsi w zacisznej okolicy gdzie są raptem 3 domy i to pierdzenie staje się już mega irytujące... Powiedzmy że ten przejazd przez moje (a raczej moich rodziców) podwórko jest dla nich skrótem bo mają do przejechanie te 500-1000 metrów mniej i zapewne to jest jedną z przyczyn (ale też
ZenonBis +6
Potrzebuję pomysłów na przestępstwa bez ofiar karane więzieniem (produkcja narkotyków odpada, pochopnie obiecałem rodzicom, że tego robić nie będę)
Mirki, poradzcie.
Rozstalem sie z różową w styczniu. Ona akurat szukala roboty, w poprzedniej skonczyla sie jej umowa (miala na rok na zastępstwo), liczyla ze jednak cos jej zaproponuja ale nie wyszlo. Strasznie ją to dobilo bo niby ją chwalili, obiecywali a nie udalo sie. Ona jest taka osoba, ze bez zajęcia wariuje. Codziennie gotowala, sprzatala ale i tak miala duzo wolnego czasu i widzialem ze ją to zalamuje. Rozowa rozsylala ciagle cv i byla szansa ze z jedna oferta cos wyjdzie. Zaczela cos wspominac ze jej kolezanka znalazla prace w Warszawie (prawie 300 km od nas) i ze jak jej nie wyjdzie z ta oferta to moze pomysli o przeprowadzce. No i sie #!$%@? bo poczulem, ze nie traktuje mnie powaznie ale nic nie mowilem. Tego samego dnia sie poklocilismy i powiedzialem ze nigdy sie nie przeprowadze do Warszawy a ona ze nie bedzie tutaj siedziala bezrobotna. Nastepnego dnia ją zostawiłem i powiedziałem ze nic do niej nie czuje. Bylismy razem 3 miesiace, seksow nie bylo bo dla niej to bylo za szybko, ostatnie 3 lata byla sama. Minęło pol roku, mam nowa rozowa. Miesiac temu ta byla się odezwala. Napisala ze nigdy nie chciala sie wyprowadzac, ze byla zalamana brakiem pracy i ze tęskni, chcialaby sie spotkac. Odpisałem jej ze mam nowa rozowa a byla na to ze w takim razie zyczy nam powodzenia. Nie moge przestac myslec o bylej. Wspominam to jaka byla uroczo niesmiala, jak wolala piec te swoje ciastka zamiast chodzic na imprezy, jak sie cieszyla jak po nia przyjeżdżałem i jak po prostu patrzyla na mnie usmiechnieta kiedy ogladalismy filmy. Musialem sie mocno starac zeby z nia byc, dla niej wszystko bylo nowe, czasami mnie #!$%@? tym ze najpierw chce mnie poznac, ze jak poklocilem sie z ojcem to chciala o tym pogadac, poznac co mysle i jakos to rozwiazac.
Z jednej strony chcialbym zeby to wrocilo. Z drugiej jest ta nowa rozowa.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
No wlasnie chodzi o to, ze ona jednak miasta nie zmienila. Myslalem, ze jej juz tutaj dawno nie ma.
@AnonimoweMirkoWyznania: co cię niby przerosło? brak seksu czy jej problemy?
podsumowując, ona nie chciała pójść z tobą do łóżka od razu, bo wolała cię poznać, dodatkowo miała problemy z pracą, a ty zamiast ją wspierać to
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}
Ten komentarz został dodany przez osobę