Dobra, czas na wdrożenie kolejnego planu w życie. Jak wyrobić w sobie dynamizm? Bez stosowania środków odurzających, bo muszę jeździć samochodem. Jak??? Zawsze byłem tym spokojnym. Czas na zmiany. Puls i ciśnienie krwi podnoszenia kofeiną i innymi podobnymi. Potrzebuję zmiany w mózgu. Proszę o porady #!$%@? o byciu sobą wiecie gdzie możecie sobie włożyć.
@Polkopsky: miałem zamiar, ale zobaczyłem film z gościem co miał dwa łokcie. Przeszło mi po tym, bo cenie sobie możliwość samodzielnego wycierania dupy.
@LajfIsBjutiful: towarzyski to ktoś kogo ludzie lubią i chętnie zapraszają na wyjścia, a jak Cię otoczenie lubi i szanuje, to różowe to wyłapią i same się zaczną kleić @Polkopsky: może, miałem nadzieję na jakąś dużą zmianę, a mojej osobowości to dużo nie zmieniło, oprócz tego, że byłem w stanie się postawić i skasować kilki kolesi na imprezach w klubach
@LajfIsBjutiful: juz ci radze jak zostać alfa ruchaczem dynamiczniakiem, otóż musisz robić tak: Wal konia, pij whiskey i ruchaj, kradnij krokodyle, szczaj do zlewu w pracy w pomieszczeniu socjalnym, wkładaj zapałki kolegom z pracy w szafki z ubraniami i #!$%@? im papierosy, mleko z lodówki i kawę. I nie zapominaj o cukrze. Jak postawią jakieś jogurty czy serki to też bierz. Napoje, cukierki. I nie zapominaj o papierze do ksero i
@LajfIsBjutiful: ale dalej mam spokojny i "wycofany" charakter, nie potrafię być agresywny, jak kogoś kasuję to z zimną głową, inna sprawa, że ciężko mi przypakować, jestem szczupły i mam szybką przemianę materii, o każdy kilogram muszę walczyć
Kolejne byczkowanie lachów przez ukraińskich braci. Nie dość, że w Krakowie to ukrainiec kopał to jeszcze tutaj, no nic lata 90 wracają. #ukraina #wojna #rosja
zrobiłem sobie basen na działce, ustawiłem tryb pompy na turbo aby grzał ciągle na 32 stopnie xD dzisiaj przyszedł rachunek za prąd za ostatnie 8 tyg... 6600 zł xD w tym oczywiscie dom ale #!$%@? nie tyle. kurde czasem warto sie zapoznac jednak z poborem mocy urzadzenia widze xd
#przegryw #wychodzimyzprzegrywu #pytanie #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
@Polkopsky: może, miałem nadzieję na jakąś dużą zmianę, a mojej osobowości to dużo nie zmieniło, oprócz tego, że byłem w stanie się postawić i skasować kilki kolesi na imprezach w klubach
Wal konia, pij whiskey i ruchaj, kradnij krokodyle, szczaj do zlewu w pracy w pomieszczeniu socjalnym, wkładaj zapałki kolegom z pracy w szafki z ubraniami i #!$%@? im papierosy, mleko z lodówki i kawę. I nie zapominaj o cukrze. Jak postawią jakieś jogurty czy serki to też bierz. Napoje, cukierki. I nie zapominaj o papierze do ksero i
Zmienmy kolesi na normikow i już mnie przekonałes. Jak dla mnie to by była duża zmiana