Aktywne Wpisy
wjtk123 +405
Od jutra wchodzą w życie przepisy dotyczące konfiskaty pojazdów kierującym po spożyciu alkoholu.
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Serdeczne pozdrowienia dla alko-patusów, którzy przez ostatnie miesiące wypłakiwali historie o biednych rodzinach, które stracą narzędzie pracy/dojazdu, rozsiewali łzawe teksty o różnicowaniu kar za to samo przestępstwo, o bogaczach, którzy będą trzymali w garażu 10 Fiatów Punto specjalnie do jazdy po pijanemu, o policjantach, którzy będą przemocą wlewali do gardła alkohol aby doprowadzić do konfiskaty pojazdu, opresyjnej władzy, która
Vestor +9
Dzisiaj dostałem list polecony z komendy a art. 92 kw. na świadka i w sumie nie wiem do końca co to może być choć się domyślam ( ͡° ͜ʖ ͡°) Myślę, że może to dotyczyć tego, że auto stało na drodze pożarowej w super #!$%@? osiedlu deweloperskim i niektórym się w dupach poprzewracało i dzwonią na policję, bo stoją tam auta. Akurat moje auto stało tam, ale z
Czy dobrze rozumiem, że tworzę np my ether wallet, przesyłam na konto ICO ethereum i z powrotem dostaje dane ICO na mój portfel my ether wallet? Czy gdzie je dostaje? I o co chodzi z whitelist? Czy muszę się na nią wpisać?
Z góry dzięki za pomoc
#kryptowaluty
Whitelist - czasem jest wymagane, żeby wziąć udział w ICO. To taka rejestracja na stronie projektu, czasem wymagane KYC.
Te w których brałem udział to np leci licznik na stronie, wybija godzina zero, startuje sprzedaż tokenów dla zarejestrowanych, kto pierwszy ten lepszy.
Ze swojego portfela (np my ether wallet) przelewasz ileś tam eth i w ramach kontraktu oni odsyłają