Aktywne Wpisy

phaxi +4
pod tym wpisem robimy odliczanie cipek
zapraszam wszystkich do zabawy, zasady sa takie ze nie mozna dodac 2 z rzedu!!
zapraszam wszystkich do zabawy, zasady sa takie ze nie mozna dodac 2 z rzedu!!

DOKONAŁO SIĘ! 35 000 achievement points zostało zdobyte przeze mnie w 3 lata.
Sam nie wiem, jak do tego doszło. Zastanawiając się nad tym przez chwilę przed przystąpieniem do pisania, doszedłem do następujących wniosków.
Tak jak już wiele razy wspominałem, grę zacząłem w czerwcu 2019, było to na parę tygodni przed wprowadzeniem patcha 8.2, miałem też łącznie 7 miesięcy przerwy od wowa. Grę zacząłem od zbierania mountów na poziomie hardkorowym, typu: co
Sam nie wiem, jak do tego doszło. Zastanawiając się nad tym przez chwilę przed przystąpieniem do pisania, doszedłem do następujących wniosków.
Tak jak już wiele razy wspominałem, grę zacząłem w czerwcu 2019, było to na parę tygodni przed wprowadzeniem patcha 8.2, miałem też łącznie 7 miesięcy przerwy od wowa. Grę zacząłem od zbierania mountów na poziomie hardkorowym, typu: co

#danielmagical
ja odnosnie pezeta pisalem, pare dni zaduzo, poczesalo mu dynie...a teksas to kozak on by odpie..dalal tu szopki jeszcze wieksze ale nikt nie bierze pod uwage ze sobie malo karku nie skrecil i gdyby nie alko to by nawet nie mogl siedziec na tej zasranej kanapie