Aktywne Wpisy
Jody_HiGHROLLER +49
#tinder ale beka laska mnie zaprosiła na chatę po paru godzinach na miescie i nawet się nie dała pocałować (ja #!$%@?). Leze z nią teraz w jednym leżu, ta śpi (niby) ale ma za cel chyba się nie dać wydymać. Dziwne dupy, chociaż się przytuli chłop ja #!$%@?.
szczurek_87 +73
Fachowiec odkurzył płytę indukcyjną w montowanej kuchni swoim odkurzaczem karcher zajechaną plastikową końcówką która ma mnóstwo zadziorów i jakiś wbitych kamyków. Efekt to porysowana nowiusieńka płyta indukcyjna. Wkurzyłem się bo mam już dosyć tych speców. Jedno robią a drugie obok niszczą. Zero zabezpieczenia rzeczy, żadnego myślenia tylko jazda, byle szybko kasę wziąć i nara. W odkurzacz ma włożoną taką końcówkę z włosami - 3s na zmianę by stracił. To kur*a nie :/
Wege? Hehe żryj trawe ścierwo
Religia? Kuwa jak można w coś wierzyć, wiara to głupota
Ateizm? Pewnie chodzisz do gimnazjum, debilu
Depresja? Wyjdź z domu i weź się za siebie, nieudaczniku
Studia inne niż polibuda? Hehe nie żal Ci na to czasu?
Świadomie samotna różowa? hehe pewnie śmierdzisz gównem
Samotny niebieski? chory przegryw
Lesbijka? Ktoś Cię pewnie porządnie nie wyruchał
Gej? jesteś ciotą pewnie nawet nie umiesz odkręcić słoika
ITD ITD
Ludzie, zrozumcie, że świat nie jest biało- czarny. Ma miliony odcieni. Zmienia się tak szybko, powinniśmy być otwarci na te zmiany. Zaakceptujmy, że wszystko się rozwija, idzie do przodu, w tym tolerancja, możliwości. Ludzie mają teraz tak dużo opcji, by być sobą, wyrażać siebie. Tysiące religii do wyboru, sztukę, internet. Dlaczego ciśniecie kogoś dlatego, że jest inny od Was?
To, że ktoś ma inne poglądy, nie oznacza, że jest gorszy od Ciebie. Jeśli ciśniesz z niego bekę, obrażasz, wyśmiewasz- Ty jesteś gorszy od niego. Bo nie umiesz wyjść ponad normy, które Ci wpojono dawno temu.
Zazwyczaj ciśnie się kogoś, bo miał odwagę być sobą, inni jej nie mają, więc będą ściągać w dół, aby nikt się nie wychylał.
Tylko po co, na co to komu.
#gownowpis
Tyle tylko że nie mam obowiązku akceptować homo, uchodźców czy innych wynaturzeń. Chcesz bronić swoich racji proszę bardzo tylko proszę o jedno, nie wmawiają mi że są lepsze niż moje bo samo to że je posiadam i nie namawiam do podobnego myślenia nikogo świadczy o tym że mój
I nigdzie do niczego nie namawiam. Napisałam swoje zdanie. Można się z nim zgadzać albo nie i szanuję, że napisałeś swoje zdanie.
Komentarz usunięty przez autora
Jedyne, co jestem sobie w stanie zarzucić w tym poście to "jeśli ciśniesz z niego bekę [...]- ty jesteś gorszy od niego". Da się nie tolerować ludzi, nie lubić ich, nie szanować, ale zachowywać to dla siebie. Wykorzystywanie słów do ranienia innych jest poniżej pasa
Przykłady dychotomii w myśleniu: dobrze – źle; prawdziwy – fałszywy; winny – niewinny; my – oni; przyjaciel – wróg; zasady – brak zasad; tyrania – wolność; demokracja – dyktatura; sprawiedliwość – niesprawiedliwość; naturalny – nienaturalny; cywilizowany – barbarzyński; kapitalistyczny – marksistowski.
Według Edwarda
Komentarz usunięty przez moderatora