Wpis z mikrobloga

Mirki, taka sytuacja dzisiaj na froncie. Idę sobie po lekcjach do domu (2. klasa podstawówki here, cztery lekcje i można iść siedzieć na wypoku i dukuczać #kieleckiulaniec, jeszcze ostatnia była pszyrka, jaka nuuudaa). No i tak idę i rozmyślam czy lepiej napisać coś merytorycznego, czy może wykopki dadzom mi wiencej plusów jak wstawię mema że #komoda jest grubasem z bebzunem po kolana. A tu nagle jak mi ktoś wjechał z buta na ryj, jaaa pierdykam, stestował mi wszystkie zęby. Był to policjant, który wsadził mnie do radiowozu (w sumie fajnie, zawsze chciałem przejechać się radiowozem na sygnale) i zawiózł na komisariat.
Okazało się, że trafię do sztumu. Smutny Pan w mundurze odczytał mi akt oskarżenia.

Na podstawie prawa stanowionego przez Komodusa I Wielkiego...

"Dosłownie" powiedziałem pół szeptem, ale chyba usłyszeli, bo dostałem w ryj XD

...gubernatora stanu Copper Mountain, za aktywność na portalu Wykoppeel, należącego do Michaiła Białkova, Wykopek @PatoPaczacz zostaje skazany na dziesięć lat pobytu w zakładzie karnym o zaostrzonym rygorze. Ponadto, gubernator Komodus rekwiruje Wykopkowi wszystkie pieniądze z komunii. Kara może ulec zmianie na zjedzenie dużej pizzy z bigosem i paprykarzem w wersji pół na pół".

Tak więc, Mirki, ja już brzęczę kajdankami, dajcie cynę na dobrego adwokata do stestowania na rok, i jakieś dobre jedzenie na stołówce. Jutro zrobię test organoleptyczny. Kuurnia, nawet mi nie szkoda że pójdę siedzieć, bo w mamrze to i łóżka wygodne i jedzenie o stałych porach, a nawet wieczorynkę puszczają. Tylko tych pieniędzy z komunii szkoda, bo miałem sobie kupić nowe skurki do CeeSa, a teraz nie mam za co i przez to płaczę.
#mocnyvlog
PatoPaczacz - Mirki, taka sytuacja dzisiaj na froncie. Idę sobie po lekcjach do domu ...

źródło: comment_fiGVOSoqozMoWHxEhi9OE972cOkTTON8.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz