Aktywne Wpisy
yourgrandma +46
#wykopoweprzeboje
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Zdecydowaliście, że następną kategorią będzie muzyka symfoniczna. Tradycyjnie podawajcie w komentarzach swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Movet +216
Mam wrażenie, że większość osób nie czai o co chodzi z tym położeniem tego filmu stonodze przez #stanowski #kanalzero
Nie chodzi o to, że stano jest propisowy czy nie
Chodzi o to, że Stonoga, z zerową wiarygodnością, wrzuca fejka, który jest łatwy do zweryfikowania, i nikt tego nie weryfikuje z tych wielkich DZIENNIKARZY, POLITYKÓW, AKTYWISTÓW.
Poza tym, ten temat, czy stano jest propisowy czy nie to gówno każdego
Nie chodzi o to, że stano jest propisowy czy nie
Chodzi o to, że Stonoga, z zerową wiarygodnością, wrzuca fejka, który jest łatwy do zweryfikowania, i nikt tego nie weryfikuje z tych wielkich DZIENNIKARZY, POLITYKÓW, AKTYWISTÓW.
Poza tym, ten temat, czy stano jest propisowy czy nie to gówno każdego
Sala numer 7 - atmos - helios dream. Coś rzekomo luksusowego. Rzeczywiście fotele świetne - to trzeba przyznać. Nagłośnienie chyba rzeczywiście dobre, ale nie zostałem do końca seansu, aby nie psuć sobie odbioru, więc do końca nie mogłem nawet docenić. Jakość obrazu? Przez to co zaraz opiszę tragiczna. Cały seans na bocznych ścianach z dodatkowych projektorów były puszczane migoczące reklamy, które całkowicie rozpraszały wzrok przy próbie oglądania filmu. Czyli kupuję bilet za 31zł + zestaw za 30zł, aby oglądać reklamy? Aha! Wspaniałe zmarnowanie czasu.
Kierowniczka kina wydała mi voucher do wykorzystania na film, ale zestaw oczywiście do śmieci, bo nie jest refundable, a ja nie będę tego nosić ze sobą (bo i co za przyjemność chodzenia z naczosami i pepsi po za kinem?). Oczywiście w USA jak jest wtopa kina to nie ma opcji żeby klient został potraktowany w ten sposób, ale widać Helios jeszcze do takich standardów nie dorósł.
Także ogromny niesmak na start.
Kierownik techniczny kina twierdzi rzekomo, że wszystko jest dobrze. Sugeruję zmianę kierownika technicznego w takim razie. Za karę powinien każdą nadchodzącą nowość w takim formacie oglądać. Najlepiej jako ośmiogodzinny maraton. Doskonałe zmarnowanie czasu oraz zrujnowanie sobie odbioru filmów. Większość ludzi nie ma ochoty składać reklamacji, bo nadal żyją jak homo sovieticus i cichaczem po prostu kolejnym razem wybiorą inne kino w okolicy.
Ja mam na tyle negatywne odczucia, że nie wiem kiedy otrzymacie kolejną szansę.
Szkoda, bo liczyłem na dobrą konkurencję wobec cinema-city i multikina.
#helios #hansolo