Wpis z mikrobloga

To jest po prostu niesłychane, że Magical wciąż ma tylu fanów lub po prostu osoby mu dobrze życzące, nawet na Wykopie o dziwo. Czegokolwiek by nie zrobił (albo nie zrobił). Fenomen. I nawet nie chodzi mi o jakieś niespełnione cele i inne gówna. Ale po prostu o to, że ten gościu jest zwyczajną życiową gnidą, kompletnie brak jakiejkolwiek moralności i etyki. I nawet mi nie próbujcie wmawiać, że to patologia i tutaj nie trzeba moralności, tylko każdy ma się dobrze bawić. Gość jest niezatapialny i nie wiem kompletnie, co on ma takiego w sobie.

PS. Jego streamy to też kompletna klapa. Nie wiem, jak można się jarać po ponad roku ciągle tym samym, tą Gochą, Jacą itd. No ale wiadomo - można się dowartościować po kolejnym ciężkim dniu w swoim marnym życiu, bo niżej niż oni nie da się już upaść.
#patostreamy #danielmagical
  • 10
@S3NSEII Już nie długo chłopaki z krakowa zaczynają projekt ,będą jeździć taryfą, 2 tygodnie temu robili testy sprzętu i było ok ,ponoć mają wystartować w połowie czerwca,także zobaczymy może im wypali ten stream
@tky9: dostarczyciel łatwej rozrywki, ludzie lubią oglądać gorszych od siebie a dodatkowo nie udaje tego jaki jest czym wzbudza sympatię, bo jest na swój sposób autentyczny w zachowaniu. Nie mówię o kłamaniu bo jest mitomanem niesłychanym, ale w swoim zachowaniu absolutnie się nie krępuje, dodatkowo jest tak beznamiętnie dziecinny i roztargniony że niczym się nie przejmuje. Może to jakiś rodzaj opóźnienia w rozwoju, nie zdziwiłbym się mając gnidę za matkę ale
@unnamed_soldier: No tak, ale opisana przez Ciebie całość jest powiązana z leczeniem kompleksów w zasadzie. I ja się z tym zgadzam. Rozumiem jeszcze początek - to była swego rodzaju ciekawostka, ale teraz już ten element odpada. Jest codzienna, ciężka patologia - każdy wie, co będzie jutro.