To jest po prostu niesłychane, że Magical wciąż ma tylu fanów lub po prostu osoby mu dobrze życzące, nawet na Wykopie o dziwo. Czegokolwiek by nie zrobił (albo nie zrobił). Fenomen. I nawet nie chodzi mi o jakieś niespełnione cele i inne gówna. Ale po prostu o to, że ten gościu jest zwyczajną życiową gnidą, kompletnie brak jakiejkolwiek moralności i etyki. I nawet mi nie próbujcie wmawiać, że to patologia i tutaj nie trzeba moralności, tylko każdy ma się dobrze bawić. Gość jest niezatapialny i nie wiem kompletnie, co on ma takiego w sobie.
PS. Jego streamy to też kompletna klapa. Nie wiem, jak można się jarać po ponad roku ciągle tym samym, tą Gochą, Jacą itd. No ale wiadomo - można się dowartościować po kolejnym ciężkim dniu w swoim marnym życiu, bo niżej niż oni nie da się już upaść. #patostreamy #danielmagical
@tky9: Mysle ze troche przesadzasz z ta rzekoma rzesza fanow tucznika tutaj.Juz wielokrotnie cały tag po nim jechal, nie liczac kilku fanatykow grubego.
@S3NSEII Już nie długo chłopaki z krakowa zaczynają projekt ,będą jeździć taryfą, 2 tygodnie temu robili testy sprzętu i było ok ,ponoć mają wystartować w połowie czerwca,także zobaczymy może im wypali ten stream
@Neuropa22: Dlatego dziwi mnie to, że wciąż jest wiele osób, które z nim sympatyzują, mimo że nie ma ku temu większych powodów. Przeglądaj uważnie tag, wpisy, plusy, ankiety.
@tky9: dostarczyciel łatwej rozrywki, ludzie lubią oglądać gorszych od siebie a dodatkowo nie udaje tego jaki jest czym wzbudza sympatię, bo jest na swój sposób autentyczny w zachowaniu. Nie mówię o kłamaniu bo jest mitomanem niesłychanym, ale w swoim zachowaniu absolutnie się nie krępuje, dodatkowo jest tak beznamiętnie dziecinny i roztargniony że niczym się nie przejmuje. Może to jakiś rodzaj opóźnienia w rozwoju, nie zdziwiłbym się mając gnidę za matkę ale
@unnamed_soldier: No tak, ale opisana przez Ciebie całość jest powiązana z leczeniem kompleksów w zasadzie. I ja się z tym zgadzam. Rozumiem jeszcze początek - to była swego rodzaju ciekawostka, ale teraz już ten element odpada. Jest codzienna, ciężka patologia - każdy wie, co będzie jutro.
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
PS. Jego streamy to też kompletna klapa. Nie wiem, jak można się jarać po ponad roku ciągle tym samym, tą Gochą, Jacą itd. No ale wiadomo - można się dowartościować po kolejnym ciężkim dniu w swoim marnym życiu, bo niżej niż oni nie da się już upaść.
#patostreamy #danielmagical
Widzisz, pojawił się wtedy taki złotówa i miał swoje 5 minut a Magical był bee.
Ale okazał się potem miękka faja.